Gönder reklamında kim oynuyor?

Gönder reklamında kim oynuyor, oynayan rapçinin adı nedir, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? işte Gönder reklamında oynayan kişi?

Gönder reklamında kim oynuyor, reklamda oynayan şarkıcı ya da rapçinin adı nedir, kimdir, nerelidir, kaç yaşındır? İşte Gönder reklamında oynayan şarkıcı hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Gönder reklamında kim oynuyor
Gönder reklamında oynayan oyuncu

 

Gönder reklamında oynayan oyuncu Rapçi Ramiz'in tam adı Ramiz Bayraktar'dır.

Rapiç Ramiz, 1982 Yılında Bulgaristan’da doğdu.1989 yılında ailesiyle Türkiye’ye göçtü ve İstanbul’a yerleşti. 1994 yılında yabancı şarkıların sözlerini değiştirerek amatörce rap yapmaya başladı. 1996 yılında kendi beat’lerini (rap aranjmanlarını) yapmaya başladı.
Son yılların yükselişe geçen trendi Rap müziğin en popüler isimlerinden biri olan Ramiz Bayraktar, Rap listelerini altüst etmesi beklenen “REST” şarkısını dijital platformlarda yayınladı.

2008 yılında Var mısın Yok Musun programında 50 Cent ile yaptıkları programla adını duyuran Ramiz Bayraktar, 12 yıl sonra şimdi de REST şarkısıyla listeleri zorlamaya hazırlanıyor. Yıllar içerisinde diğer rapçiler ile kaliteli rap konusunda tartışmalar yaşayan Ramiz, Woop Müzik’ten çıkardığı ve söz müzik ve aranjesinin kendisine ait olduğu REST şarkısıyla oldukça iddialı. Son yıllarda yine rapin dillere pelesenk olan şarkılarının da bestecisi olan Ramiz, Gibi Git, Cehennemin Dibi, Yakıyo gibi şarkılarıyla da milyonlarca kez izlenerek rekora imza attı. Yaptığı şarkıları tiktok fenomenleri tarafından da 1 milyona yakın videoda kullanılan Ramiz Bayraktar‘ın Rest şarkısı dün itibariyle tüm yerel ve ulusal radyolarda ve dijital platformlarda yayınlanmaya başladı.

Bugüne kadar yazdığı şarkıların farkında olmadan dilimize dolanan güncel cümlelerden oluştuğunu, biraz dilimize gönderme yaptığını söyleyen Ramiz Bayraktar, “Gönder gelsin” cümlesini son dönemde günlük hayatımızda çok duyuyordum. Bu cümleden yola çıktım. Teaser’ımızı yayınladığımızdan beri çok iyi yorumlar alıyorum. Rap ile ilgili bugüne kadar çok eleştiri yaptım. Uyuşturucuya özendiren rap şarkılara, küfür içeren rap şarkılara hep karşı oldum. Rest’i Rap Sektörümüzü ayağa kaldırmak için yaptım. Yolu açık olsun” dedi.

Ramiz Bayraktar kimdir?

1982 yılında Bulgaristan’da doğdu.

1986 yılında illüstrasyon yapmaya başladı.

1989 yılında ailesiyle Türkiye’ye göç etti.

1994 yılında amatör olarak yabancı müziklerin üzerine söz yazarak

rap yapmaya başladı.