Golf 8 Türkiye'ye ne zaman geliyor?

Golf 8 Türkiye'ye ne zaman geliyor? Fiyatı ve özellikleri ile rakiplerinden ayrışan Volkswagen'in yeni arabası Golf 8 için Türkiye'de heyacanlı bekleyiş devam ediyor. Peki, Golf 8 Türkiye yollarında ne zaman olacak?

Google Haberlere Abone ol
Golf 8 Türkiye'ye ne zaman geliyor?

Golf 8 ne zaman Türkiye'ye geliyor? Golf 8 özellikleri ve fiyatı? Volkswagen'in yeni arabası Golf 8'i merak eden vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Peki, Golf 8 fiyatı ne kadar, özellikleri nelerdir?

Volkswagen Golf 8 aracı satışa çıkıyor

Volkswagen'in en iddialı araçlarından biri olarak öne çıkan C segmenti hatchback modeli Golf 8 aracı satışa çıkıyor. Dünya genelinde bir kullanıcı kitlesi olan ve en çok beğenilen Volkswagen modellerinden biri olarak öne çıkan Golf 8 yeni özellikleri ile geliyor.

Golf 8 Özellikleri

Firmanın tasarım anlayışından uzaklaşarak yeni bir soluk ile yollara çıkmaya hazırlanan yeni golf 8'in DSG versiyonlarında vites kolu küçültüldü. İç dizaynı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve oldukça şık bir tasarıma kavuşan Golf 8 ne zaman Türkiye'ye geliyor? sorusu ise sıkça merak ediliyor.

10.25 dijital gösterge paneli ve 8,25 multimedya ekranı kullanılan yeni Golf 8 ile far kontrolleri ise dokunmatik kontrolle geliyor. Ön ve arka cam ısıtmaları da yine söz konusu bölmeden etkin hale getirilebiliyor. 

Yeni golf 8 donanım paketlerinin isimlerinde değişiklik yapılmış şekilde kullanıcıya sunulacak. Buna göre, daha önce kullanıcılara sunulan araçlarda Trendline, Comfortline ve Higline paketlerinin yerini Life ve Style alıyor.

Akıllı telefonlara ses komutu ile entegre olabilen Golf 8, kullanıcı kimliğiyle telefon görüşmesi, navigasyon sistemleri ve uygulamalar arası gezinmeye erişim sağlayarak kullanıcıya kolaylık sağlamayı amaçlıyor.

 Yeni golf 8 ile kullanıcıya daha sportif bir araç sunmayı hedefleyen Volkswagen Head-up Display ekranı ile sürücülere daha rahat bir sürüş keyfi yaşatmak istiyor. Hem iç hem de dış tasarımda büyük değişiklikler yapılan golf 8'in NCAP testleri yapılırken aracın söz konusu yenilikler nedeniyle piyasaya biraz geç sürülebileceği ifade ediliyor. 

GOLF 8 NE ZAMAN TÜRKİYE'YE GELİYOR?

Dünya genelinde oldukça büyük bir kullanıcı kitlesi olan Golf modeli araçların Türkiye'de de azımsanamayacak derecede kullanıcısı bulunmaktadır. Türkiye'deki golf kullanıcıları Golf 8 ne zaman Türkiye'ye geliyor? şeklinde araştırmalarını sürdürürken Golf 8'in 2020 yılının son bahar aylarından itibaren Türkiye'de satışa sunulması bekleniyor.

GOLF 8 FİYATI NE KADAR?

Hibrit ve benzin motorlarla kullanıcıya sunulacak olan yeni golf 8, 1 litre hacimli 95 ve 116 beygir güç üreten motorlarının yanında 1.4 ve 1.5 motor seçenekleri ile birlikte geliyor. 2 litrelik modelleri de olan aracın bu modellerinde 204 beygir güç üretilmesi bekleniyor. Bu modelin yakıt tasarrufu açısında öne çıkmasıyla birlikte kullanıcıların beğenisini kazanması hedefleniyor. Golf 8'in en düşük fiyatının ise 150 bin lira olması bekleniyor. 

Yorumlar