Golden City Awards 2017'nin ana teması belirlendi

İSTANBUL (AA) - Golden City Awards yarışmasının bu yıl ki ana teması "Yerel Yönetimlerde, Vizyon Proje ve Hizmetler" olarak belirlendi. Şirket açıklamasına...

Google Haberlere Abone ol
Golden City Awards 2017'nin ana teması belirlendi

İSTANBUL (AA) - Golden City Awards yarışmasının bu yıl ki ana teması "Yerel Yönetimlerde, Vizyon Proje ve Hizmetler" olarak belirlendi.

Şirket açıklamasına göre, Golden City Awards 2017'nin yarışma organizasyon komitesince yapılan toplantısında bu yılın ana temasının Yerel Yönetimlerde, Vizyon Proje ve Hizmetler olacağı açıklandı.

Altın Kentler Platformu tarafından şehirciliğin gelişmesi için düzenlenen yarışmada çok sayıda kategoride başarılı bulunan projelere ödül verilecek. Yarışmada bu yıl özel kategoride "15 Temmuz Demokrasi Ödülü" ilk kez sahiplerini bulacak.

Ayrıca yarışmanın en büyük ödülü olan altın bayrak, jüri ve halk oylaması ile belirlenerek altın kent olarak ilan edilecek ve Altın Kent Bayrağı törenle şehrin yöneticisine teslim edilecek.

Yarışmaya belediyeler ve iştirakleri, şehircilik alanında faaliyet gösteren firmalar, inşaat firmaları, bu alanda hizmet veren kurumlar projelerle katılıyor. Ayrıca halkın başarılı bulduğu ve aday gösterdiği kent yöneticisi ve kurumlar da oylamada yer alarak en çok oy alan aday ödüle hak kazanıyor. Golden City Awards 2017 yarışması için 20 Ocak 2017 tarihine kadar başvuru yapılabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Golden City Awards Organizasyon Komitesi Başkanı Cenap Tuncer, başvuruları kabul etmeye başladıklarını belirterek, özellikle belediyelerden ve bu alanda hizmet üreten kurumlardan yarışmaya bu yıl büyük ilgi olduğunu dile getirdi.

Tuncer, şunları kaydetti:

"Belediyelerimizin bağlı bulundukları şehirlerde son yıllarda çok güzel proje ve hizmetler ürettiğini görüyoruz. Bu da bizleri sevindiriyor. Özellikle kentlerin gelişmesinde en önemli rol üstlenen kurumların en başında yerel yönetimler olduğunu görüyoruz. Belediyelerimiz ürettikleri proje ve hizmetlerle kentlerin geleceğini şekillendiren yaşam kalitesine doğrudan etki eden en önemli kurumlar olduğundan, şehirciliğin gelişmesi için düzenlediğimiz Golden City Awards 2017 yarışma organizasyonumuzda bu yıl ana tema olarak 'Yerel Yönetimler, Vizyon Proje ve Hizmetleri' yönetim kurulumuzca belirlenmiştir."

Yorumlar