Göksu'dan İmamoğlu'na: Yalana gerek yok sayın başkan

İBB Meclis AK Parti Grup Başkanı Göksu, metro inşaatları konusunda belediye meclisi tarafından engellendiğini ileri süren İBB Başkanı İmamoğlu'na, "Yalana gerek yok sayın başkan" diyerek tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
'Yalana gerek yok sayın başkan'

İstanbul'a şu ana kadar hiçbir somut hizmette bulunmamakla eleştirilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sözcü Gazetesi'ne verdiği demeçte, "Metro inşaatı için bulduğumuz krediyi almamıza izin verilmiyor" şeklindeki beyanatına yalanlama geldi.

İBB AK Parti Grubu Başkanı Tevfik Göksu, sosyal medya hesabı üzerinden Ekrem İmamoğlu'na "Yalana gerek yok sayın başkan" dedi. 

Ekrem İmamoğlu, Sözcü Gazetesi'ne verdiği demeçte, yeni metro hatları için 60 milyon Euro'luk kredi bulduklarını; ancak almak için Meclis'ten onay çıkması gerektiğini, İçişleri Bakanlığı'nın toplantıyı engellediğini ileri sürdü. Gazete de, "İmamoğlu hizmetin nasıl engellendiğini anlattı" başlığıyla haberi yayınladı.

YALANLAMA GELDİ

İmamoğlu'nun bu iddiasına aynı zamanda Esenler Belediye Başkanı olan Tevfik Göksu'dan yalanlama geldi. Göksu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Göksu, Yalana gerek yok Sn Başkan. Beceremediğiniz her işte bizi bahane etmeyi bırakın artık. Metro ile ilgili bugüne kadar meclise getirdiğiniz tüm borçlanma yetkilerine onay vermedik mi? Şu an İBB Meclisinde “Metro çalışması” ile ilgili bekleyen hiç bir borçlanma teklifi bulunmuyor." dedi.

Yorumlar