Göksel Gümüşdağ koronavirüse yakalandı

Başakşehir Spor Kulübü Başkanı ve İBB Meclis Üyesi Göksel Gümüşdağ koronavirüs şüphesiyle kaldırıldığı hastanede karantinaya alındı. Testler sonucunda Göksel Gümüşdağ'ın koronavirüse yakalandığı tespit edildi.

Google Haberlere Abone ol
Göksel Gümüşdağ koronavirüse yakalandı

Kornoavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılan Başakşehir Kulübü Başkanı ve AK Parti İBB Meclis Üyesi Göksel Gümüşdağ, karantinaya alındı. İlk test sonuçları olumlu çıkan Gümüşdağ'ın kesin test sonuçları çıkıncaya kadar hastanede karantinaya alındı.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in koronavirüse yakalanmasının ardından Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ koronavirüs testi yaptırdı. Gümüşdağ, koruma amaçlı hastanede kalacak.

Başakşehir'den yapılan açıklamada, "Başkanımız Göksel Gümüşdağ'ın sağlık kondisyonunda bu sabah ortaya çıkan belirtiler sebebiyle corona virüsü testi yaptırdığı, ilk test sonucunun negatif çıkmasına rağmen yarın akşam saatlerinde kesinleşecek olan 2. test sonuçları çıkana kadar hastanede koruma amaçlı izolasyon altında kalacağını, sağlık durumunun iyi ve takip altında olduğunu kamuoyuna duyururuz." ifadelerine yer verildi.

Testler sonucunda Göksel Gümüşdağ'ın koronavirüse yakalandığı tespit edildi.

 

Yorumlar