Aleyna Ağgül olayında Gökhan Argın tutuklandı

Gökhan Argın kimdir, nerelidir, ne iş yapar Aleyna Argın neden öldü, Iğdır günlerdir genç kızın intiharını konuşurken, olayla ilgili yeni son dakika gelişmeleri yaşandı. Genç kızın ölümüne neden olmakla suçlanan iş insanı Argın tutuklandı. Peki, kimdir bu Gökhan Argın?

Google Haberlere Abone ol
Aleyna Ağgül olayında Gökhan Argın tutuklandı

Gökhan Argın kimdir, nerelidir, ne iş yapar Aleyna Argın neden öldü?

Iğdır'da, erkek arkadaşının babası tarafından tecavüze uğrayınca canına kıydığı öne sürülen Aleyna Ağgül'ün ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Aleyna'nın ölmeden önce bıraktığı notta işaret ettiği 42 yaşındaki Gökhan Argın, tutuklanarak cezavine gönderildi. 

Iğdır'da 30 Eylül günün intihar ederek hayatını kaybeden 18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ün ölümünden önce not bırakarak hedef gösterdiği Gökhan Argın tutuklandı.

Son dakika haberine göre oğlunun arkadaşı olan Aleyna ile gönül ilişkisi yaşadığını iddia eden 42 yaşındaki Gökhan Argın, iddiaları yalanlamış ve Aleyna'nın ölümü ile ilgili hiçbir dahilinin olmadığını söylemişti.

Gökhan Argın kimdir, nerelidir, ne iş yapar Aleyna Argın neden öldü?
Gökhan Argın kimdir?

 

Olay sonrası oğlunun sınıf arkadaşı olan Aleyna ile ilişkisini itiraf eden işadamı Gökhan Argın, gözaltına alınmış ancak gece yarısı serbest bırakılmıştı. Acılı aile ise Argın'ın serbest kalmasından dolayı büyük rahatsızlık duyduklarını ve adalet istediklerini söylemişlerdi.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Siber Suçar ve Asayiş Şube Müdürlüğünün ortak yürüttüğü çalışmalarda incelenen dijital kayıtlar, yazışmalar, mesajlaşmalar ve ek tanık beyanları üzerine Argın gözaltına alındı.

Iğdır Emniyet Müdürlüğünden yapılan işlemlerin ardından Argın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Iğdır'ın 14 Kasım Mahallesinde yaşayan lise mezunu 18 yaşındaki Aleyna Ağgül önceki gün ailesiyle birlikte yaşadığı apartmanın 5. katından atladı. Olay yerine giden sağlık ekipleri, genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi.

Genç kızın ardında "ölümümden Gökhan Argın sorumludur" yazılı not bıraktığını belirleyen Iğdır Emniyeti, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Genç kız iddiaya göre bir süredir kendisiyle aynı yaştaki Göktürk Argın ile arkadaşlık yapıyordu. Göktürk Argın'ın inşaat işiyle uğraşan işadamı babası 42 yaşındaki Gökhan Argın, oğlunun cep telefonuna bakarken Aleyna'nın uygunsuz fotoğraflarını gördü.

Aleyna'yı ofisine çağıran baba Gökhan Argın, iddiaya göre fotoğraflarla şantaj yaparak genç kızla birlikte oldu. Yaşanan olaylar sonucunda bunalıma giren genç kız, oturduğu evin 5'inci katından kendini boşluğa bırakarak hayatına son verdi.


 

Yorumlar