Godzilla filmi: Konusu, Yönetmeni, başrolü, iMDb puanı ve diğer detayları

Godzilla filminin konusu nedir, yapım tarihi, yönetmeni, senaristi, başrol oyuncuları kimlerdir? Godzilla filmi iMDb puanı ve diğer detayları...

Google Haberlere Abone ol
Godzilla konusu, oyuncuları ve IMDB puanı kaç?

Godzilla filmi ile ilgili merak edilen sorular genelde yapım tarihi, yönetmeni, senaristi, başrol oyuncuları ve iMDb puanının kaç olduğu yönünde.

İşte Godzilla filminin künyesi: 

Türü: Bilim Kurgu

Süre: 2 Saat 3 Dakika

iMDb Puanı: 6,4

Yılı: 2014

Yapımcısı: 

Yönetmeni: Gareth Edwards

Senaristi: David Callaham ('The Expendables'), David S. Goyer ('The Man of Steel'), Max Borenstein ('Seventh Son') ve Frank Darabont ('The Walking Dead')

Oyuncuları: Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston,Elizabeth Olsen, Ken Watanabe, Juliette Binoche, Al Sapienza,David Strathairn, Sally Hawkins, Brian Markinson, CJ Adams ve James Pizzinato

Godzilla filminin Konusu: Filmin konusu 1999 yılında geçiyor. Bu yıl içinde Güney Asya ülkesi olan Filipinler'de tanımlanamayan dev yaratıklara ait kalıntılara rastlanmıştır.

Bundan çok kısa bir süre sonra, Japonya'da nükleer santralde bir felaket meydana gelir. Şehirde santrale yakın olan bölge nükleer kirlilik nedeniyle tehlikeli bölge ilan edilmiştir.

Amerikalı Joe Brody, resmi açıklamanın aksine bu felaketin bir deprem olmadığına inanmaktadır.

Oğlu Ford askeri kuvvetlere alındığında, aklına gelen ilk düşünce Japonya'ya gidince babasını alıp Amerika'ya geri götürmek olur.

Bu sırada Joe Brody, kirlilik olan bölgeye vardığında 15 yıl önceki alametlerin tekrar yayıldığını fark eder.

Bir yaratık nükleer enerjiden beslenerek etrafında bir yıkımın izlerini bırakarak gitmiştir. Canavarı durdurmak için Amerikan ordusu harekete geçer.

Bu sırada Ichrio Serizawa tarihöncesi çağlardan bu yana varolan efsanevi yaratık Godzilla'yı keşfeder. Devasa canavar Godzilla uykusundan uyanıp kendisine yapılanların intikamını almak harekete geçer!

Yorumlar