Glocalzone güvenilir mi? Glocalzone telefon almak dolandırıcılık mı?

Glocalzone güvenilir mi? Ucuzu telefon edinmek isteyenlerin tercih ettiği Glocalzone hakkında detaylı araştırma içine girenler Glocalzone güvenilir mi? sorusunu soruyo. Sizler için uygulamayı yakından inceledik ve detaylı bilgilerden oluşan bir yazı hazırladık. 

Google Haberlere Abone ol
Glocalzone güvenilir mi? Glocalzone telefon doland

Glocalzone'un güvenilir olup olmadığı soruları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Glocalzone Türkiye dışından telefon ve pek çok başka ürünü uygun fiyata getirmek isteyenlerin kullandığı bir uygulamadır. Peki, Glocalzone güvenilir mi? İşte hakkında yapılan yorumlar.

GLOCALZONE GÜVENİLİR Mİ?

Glocalzone, Yaşar Üniversitesi Kuluçka Merkezi'nde hayata geçirilen bir uygulama. İclal Keskin ve Burak Sönmez liderliğinde ekip arkadaşlarıyla birlikte, yurt dışından, seyahat eden kişiler vsıtasıyla sipariş verip alışveriş yapabilmenizi bir uygulama. Glocalzone Platformu aracılığı ile yurt dışına seyahat eden kişiler, aynı zamanda para kazanma imkanına sahip oluyor. Yurt dışından ürün almak isteyenler ise kargo sorunu ya da kargo masrafı olmadan dünyanın istedikleri yerinden istedikleri ürüne sahip olma imkanına kavuşuyor.

Glocalzone güvenilir mi Glocalzone telefon doland
Glocalzone güvenilir mi Glocalzone telefon doland

 

Glocalzone uygulaması 2017 yılında hayata geçirildi ve “Hiçbir şey ulaşılamaz değildir” mottosu ile yola koyuldu. 200'ün üzerinde üyesi olan uygulama ile binlerce ürüne ulaşmak mümkün.

GLOCALZONE NASIL İŞLİYOR?

Glocalzone üyelik gerektiren bir uygulamadır. Üyelik işlemleri gerçekleştirildikten sonra gezgin ve istekli eşleşmesi yapılıyor. Sistemde belirlediğiniz kriterlere uygun ürün almak etmek isteyenler de kendileri için en uygun gezginlerle yorumlar ya da özel mesajlar aracılığıyla iletişime geçip sipariş verme imkanına kavuşuyor. Tarih, konum ve fiyat konusunda ortak bir karara vardıktan sonra geriye sadece ürünün alınması ve getirilmesi kalıyor.

Örneğin; Fransa'dan 400 Euro'ya PlayStation 5 digital Edition'ı 50 Euro komisyon karşılığında 450 Euro'ya sahip olma imkanı sağlıyor.

Glocalzone iPhone almak isteyenlerin de imdadına yetişiyor, ucuz iPhone sahibi olmak isteyenler bu yolla istedikleri telefona kavuşma imkanı elde ediyor.

Örneğin iPhone14 almak isteyen bir kişi ülkelere görü şu fiyatlara almak durumunda;

Amerika: $800

İngiltere: $905

Güney Kore: $870

Japonya: $830

Birleşik Arap Emirlikleri: $930

Macaristan: $1051

Almanya: $1051

Türkiye: $1681

Hal böyle olunca, yurt dışından getirtmek mantıklı geliyor. Sistemin işleyişi şu şekilde; Platforma kayıtlı gezgin ile alıcı anlaşarak işlem gerçekleşiyor. Glocalzone güvenilir mi? Yapılan araştırmalarra bu sistemi kullanan kişilerin sorun yaşamadığı gözlenmiştir.

Yorumlar