GKN Kargo kimin? GKN Kargo sahibi kimdir, nerelidir? Gökhan Akyürek kimdir?

GKN Kargo'nun sahibinin kim ve nereli olduğu soruları son dönemlerde merakla sorulurken, Gökhan Akyürek biyografi. Kargo şirketlerinin son derece önem kazandığı, özellikle pandemi döneminde önem kazanan taşımacılık sektöründe adını duyuran şirketlerden biri de GKN Kargo oldu. Peki, GKN Kargo kimin?

Google Haberlere Abone ol
GKN Kargo kimin? GKN Kargo sahibi kimdir, nereli?

GKN Kargo kimin? GKN Kargo sahibi kimdir, nerelidir? Gökhan Akyürek kimdir? Kargo sektörünün yeni aktörlerinden biri olan firmanın kim tarafından kurulduğu merak ediliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle daha da büyük ihtiyaç haline gelen kargo taşımacılı sektörüne her geçen gün yeni iddialı firmalar dahil oluyor. Hala büyük bir açığı bulunan kargo sektöründe kaliteli hizmet firmaların sayısı da bir elin parmağını geçemeyecek derecede az. Türkiye genelinde bir sorun olan kargo taşımacılığı sektörüne yeni dahil olan firmalar bu nedenle önem taşıyor. Yeni firmaların ortaya koyduğu hizmetin kalitesi eskilerin de kendilerini düzeltmesine vesile olabilir. Yeni kurulan ya da sektörde adı yeni duyulan firmalardan biri de GKN Kargo oldu. Peki, GKN Kargo kimin, sahibi kimdir, kim tarafından ne zaman kuruldu? İşte bu sorulardan bazılarının cevapları: 

GKN KARGO KİMİN?

GKN Kargo'nun kendi resmi internet sitesinden edindiğimiz bilgilere göre firma, Aramex firmasının Bursa ve bölgesinde yetkili acentasıdır. Bütün dünyadan ithalat – ihracat hızlı kargo taşımacılığı hizmeti sunmaktadır. İhracat hareketleri Sabiha Gökçen Havalimanından, ithalat işlemleri ise hem Sabiha Gökçen hem de AHL den gerçekleştirmektedir. 

GKN Kargo ihracat işlemleri 2 saat , ithalat işlemleri ise 3-4 saat arasında tamamladığını belirtmektedir. Aynı zamanda mikro ihracat kapsamında taşıma gerçekleştirme yetkisi bulunuyor.

Türkiye’de gerçek anlamda, B2B ve B2C lojistik çözümler üretmek hedefi ile dağıtım, depolama, nakliye ve katma değerli müşteri hizmetleri süreçlerinini entegre hale getiren, teknoloji tabanlı lojistik hizmet üreten bir firmadır.

Firmanın, Ortadoğu, Almanya, İngiltere, Fransa, Benelux ve KKTC ülkelere hizmetleri bulunuyor. 

Firmanın sahibi hakkında ilan edilmiş bir isim bulunmuyor. Ancak firmanın internet adresinde firmanın müdürü olarak Gökhan Akyürek'in adı geçmektedir. 

GKN KARGO ANLAMI NEDİR?

Firmanın ismindeki GKN harflerinden yola çıkarak sahibinin kim olduğunu bulmak kolaylıkla mümkün. 

Çünkü sahibinin adı "Gökhan". 

GKN KARGO SAHİBİ GÖKHAN AKYÜREK KİMDİR?

GKN Kargo sahibi Gökhan Akyürek, firmanın resmi internet sitesindeki mesajında şunları sölüyor: 

GKN Kargo kimin? GKN Kargo sahibi kimdir?
GKN firmasının sahibi olduğu tahmin edilen Gökhan Akyürek firmanın aynı zamanda müdürü olarak görülmektedir.

 

"Biz, GKN Grubu olarak, marka olma rüyamızı; önce inanarak; ancak, inandığımız değerler uğrunda yılmadan mücadele ederek ve çok çalışarak gerçekleştirdik. Ailemizin ve ailemizin bir parçası olan tüm çalışanlarımızın vazgeçilmez ilkesi olan dürüstlükten asla ödün vermedik.

Başarıya ulaşmanın sırrının, müşterilerimize misafirlerimiz gözüyle bakmak, çalışanlarımıza insani hassasiyetle davranmak olduğunun bilinciyle; ülke genelinde rekabet eden bir kurum olarak, temel ilkelerimizi dünden bugüne taşımanın ve her gün geliştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Sürekli değişen dünyamızda başarılı girişimler, heves, azim, kararlılık, liderlik ve pazarlama yeteneği ögelerinin hepsini bir arada ve dengeli kullanabilmeyi gerektiriyor. Çok büyük başarılarla sonuçlanan girişimlerin ortak özelliklerinin, araştırma ve geliştirmeye önemli pay ayırmak, finans kaynaklarını doğru yönlendirmek, piyasaya hâkim uzmanları firma bünyesinde barındırmak ve insan kaynaklarına gereken önemi vermek olduğu konusunda tüm yatırım dünyası hemfikirdir. Grubumuzun hızlı büyümesinde ve bugünkü başarısında da içimizde taşıdığımız girişimci ruhun ve bu hassas dengeleri doğru kurabilmenin payı büyüktür.

Eğitimli ve yetenekli yönetim kadromuz, deneyimli çalışanlarımızla, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını bilgi ve deneyimleriyle birleştirerek, kurumsal kimliğimizi hedef kitlemize başarılı bir şekilde yansıtmayı başarmaktadır. Ülke ekonomisi ve istihdama önem veren bir kurum olarak, faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde yatırımlar yapmaya ve başarılarımızı artırarak sürdürmeye kararlıyız."

"TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ OLACAĞIZ"

GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, gelecek yıldan itibaren yatırımlara devam edeceklerini belirterek, “GKN Kargo’yu daha ileriye taşımak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bugüne kadar sürdürdüğümüz başarılı tabloyu hız kesmeden devam ettireceğiz. GKN Kargo’nun hak ettiği yer her zaman zirvede olmaktır. Bu hedefimizden hiçbir zaman vazgeçmedik ve asla da vazgeçmeye niyetimiz yok. Son 2 yılda ülkemizin ekonomik gücüne destek olmak amacıyla GKN Kargo, 400 milyon liradan fazla yatırım gerçekleştirdi.” dedi.

GKN Kargo’nun yılbaşı kutlaması, Yönetim Kurulu Başkanı Akyürek ve şirket çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılışında konuşan Gökhan Akyürek, büyük bir marka olma hedeflerini; inandıkları değerlerden yılmadan, mücadele ederek gerçekleştirdiklerini ifade ederek, 2022 yılında da buna devam ettiklerini söyledi.

GKN Kargo kimin? GKN Kargo sahibi kimdir, nerelidir? Gökhan Akyürek kimdir?
GKN Kargo kimin? GKN Kargo sahibi kimdir, nerelidir? Gökhan Akyürek kimdir?

 

Akyürek, şirketin bu yıl yeni yapılanma içerisine girdiğini belirterek, GKN Kargo’nun sektörde hak ettiği yerlere ulaşabilmesi için büyük tanıtım çalışmalarına imza attıklarını kaydetti.
Çok büyük bütçeler ile ilerlediklerini aktaran Akyürek, şöyle devam etti:

“Biliyorsunuz, GKN Kargo 2016 yılında, büyük bir marka olma rüyasıyla kuruldu. Biz bu rüyamızı hep birlikte, inandığımız değerler uğruna yılmadan mücadele ederek gerçekleştirdik. 2022 yılında da yine hep birlikte bu mücadelemizi sonuna kadar sürdürmeye devam ettik.

Son 2 yılda ülkemizin ekonomik gücüne destek olmak amacıyla GKN Kargo, 400 milyon liradan fazla yatırım gerçekleştirdi. Bu yatırımlar; demirbaş yatırımları, bölge yatırımları, her bölgeye açılma maliyeti, araç yatırımları, sistem yatırımlarıdır.

Şirketimiz bu yıl yeni bir yapılanma içerisine girdi. Bu doğrultuda, yatırımlara büyük ağırlık verdik. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Beşiktaş’ın Kadın Basketbol Takımına sponsor olduk. 2023’te de böyle büyük sponsorluklara devam edeceğiz. Birbirinden kıymetli firmalarla müthiş iş birlikleri yaptık. GKN Kargo’nun kargo sektöründe hak ettiği yere ulaşabilmesi için büyük tanıtım çalışmalarına imza attık. Çünkü hepimiz biliyoruz ki GKN Kargo’nun hak ettiği yer, her zaman zirvede olmaktır”

2023’TE BAŞARILARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Gelecek yıldan itibaren yatırımlara devam edeceklerini bildiren Akyürek, “GKN Kargo’yu daha ileriye taşımak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bugüne kadar sürdürdüğümüz başarılı tabloyu hız kesmeden devam ettireceğiz. Bunların yanı sıra 2023’te önceliğimiz personel ve memuriyetini arttırmak. 2022’de markamızı ön plana çıkarmayı başardık. 2023 yılında verdiğimiz hizmetlerle artık çalışanlarımızı markayı taşıyabilecek konuma getireceğiz.” diye konuştu.

Akyürek, maddi güçle büyümediklerini belirterek, “Biz dostlarımızla büyüyoruz ve bu yönetim ekibimiz ile 2 yıl içerisinde en iyi hizmeti vererek Türkiye’nin en iyi kargo firması olacağız.” dedi.

GKN Kargo Genel Müdürü Alpay Maden de 25 yıldır kargo sektöründe olduğunu, en büyük kargo firmalarının yönetim kurulu üyeliklerinde, icra kurulu üyeliklerinde bulunduğunu anlattı.
Maden, “Kargo sektörü gerçekten çok zor bir sektör. Her gün binlerce kapıyı çalıyoruz, binlerce teslimat yapıyoruz. Her gün binlerce araç, yüzlerce araç çıkıyor, kilometrelerce yol yapıyor. Gerçekten çok emek yoğun bir sektör.” değerlendirmesinde bulundu.

Bütün IT sistemlerini komple değiştirdiklerini ifade eden Maden, “Bunu birkaç ay içerisinde gerçekleştirmek zorundaydık ve gerçekleştirdik. Bu bizim için büyük bir hareket. Müşterilerimize, sizlere daha iyi hizmet vermek için IT altyapımızın değişmesi gerekiyordu ve yaptık.” diye konuştu.

Maden, Avrupa Yakası’ndaki transfer merkezini hızlı bir şekilde 2 veya 3 katı büyüklüğünde bir noktaya taşıyacaklarını belirterek, “Hem müşteri memnuniyetini sağlamak hem de sizlerin iş yapış şekillerini daha kolay hale getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

 

Yorumlar

Ahmetali Demirci hayırlı olsun