Giresunspor'da transfer çalışmaları

- Kulüp asbaşkanı Özkul: "Dış transferde kadromuza 12 oyuncu katmayı planlıyoruz. Bunlardan dördü yabancı olacak"

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor'da transfer çalışmaları


GİRESUN (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, dış transferde kadrolarına dördü yabancı 12 oyuncu katmak istediklerini söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi kadro oluşturma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

İç transferde takımda tutmak istedikleri isimlerle görüşmelerin devam ettiğini aktaran Özkul, dış transferde de listelerindeki oyuncularla anlaşma zemini aradıklarını kaydetti.

Özkul, transfer piyasasında oyuncuların istediği yüksek rakamların Giresunspor'un ekonomik şartlarını zorladığına işaret ederek, "Dış transferde aceleci değiliz. Hem Türkiye hem de dünya piyasasında şu anda fiyatlar çok yüksek. O nedenle rakamların makul seviyelere düşmesi için dış transferi ağırdan alıyoruz." diye konuştu.

Bir iki hafta içinde dış transferde önemli oyunculara imza attırmayı hedeflediklerini dile getiren Özkul, "Dış transferde kadromuza 12 oyuncu katmayı planlıyoruz. Bunlardan dördü yabancı olacak. Yabancı tercihlerimizi orta saha ve forvet oyuncularından yana kullanacağız. Sekiz de yerli oyuncuyu kadromuza dahil edeceğiz. Listemizdeki isimlerle görüşmelerimiz sürüyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar