Giresunspor play-off'ta üzüldü

- Kulüp başkan yardımcısı Özkul: "İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık, turu geçemediğimiz için üzgünüz"

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor play-off'ta üzüldü


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig play-off yarı final ikinci maçında deplasmanda Eskişehirspor'a yenilerek elenen Giresunspor'un kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, turu geçemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başı ortaya koydukları play-off hedefini gerçekleştirdiklerini ancak yarı final mücadelesinde başarılı olamadıklarını ifade etti.

Berabere biten ilk maç sonrasında ikinci maça mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirten Özkul, "İlk yirmi dakika gol yemeseydik her şey farklı olabilirdi, yediğimiz erken gol demoralize olmamıza yol açtı. Üzerine bir de Volkan Okumak'ın maçın hemen başında sakatlanması oyunumuza sekte vurdu. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık, turu geçemediğimiz için üzgünüz." diye konuştu.

Bu sezonki durumdan ders çıkaracaklarını vurgulayan Özkul, "Transferlerimizi ve kadromuzu bu sezondan aldığımız derslere göre oluşturacağız. Önümüzde zaman var. Konuşup, tartışıp iyi bir sonuca varacağımızı düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar