Gezmek Olsun sunucusu kim? Gezmek Olsun Sunucusu Yıldız Yakar kimdir, nerelidir, evli mi, eşi kimdir?

Gezmek Olsun sunucusu kim, Yıldız Yakar kimdir, eşi kim, evli mi, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, asıl mesleği nedir?

Google Haberlere Abone ol
Gezmek Olsun sunucusu kim? Yıldız Yakar evli mi?

360TV'de yayımlanan Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar kanalında program yapan sunucunun eşi kim, evli mi, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, asıl mesleği nedir?

GEZMEK OLSUN SUNUCUSU KİM?

360TV'de Gezmek Olsun isimli programı sunan Yıldız Yakar, hafta sonu yayınlanan programda Türkiye'nin farklı noktalarını seyirciyle buluşturuyor. 

Gezmek Olsun", 360 TV'de yayınlanan bir Türk televizyon programıdır.

Programın sunucusu, SkyTürk'te spor haberleri sunucusu olarak tanınan ve enerjik kişiliğiyle bilinen 35 yaşındaki Yıldız Yakar'dır. Yakar, 2020 yılında evlenmiştir.

Programın benzersiz konsepti, her hafta yapımcının verdiği bütçeyle İstanbul'u keşfetmeyi içerir.

Yıldız Yakar, arabasını ve kişisel parasını bir kenara bırakarak, sadece atanan bütçeyle İstanbul'un farklı mahallelerini keşfeder.

Bütçe her seferinde değişiklik gösterir; bazen 20 TL kadar az, bazen de 180 TL kadar çok olabilir.

Program boyunca toplu taşıma kullanır, pazarlık yapar, uzun mesafeler yürür ve çeşitli zorluklarla karşılaşır, ancak asla pes etmez.

Program, sıcak, samimi ve eğlenceli bir atmosfer ile tanınır ve çok sayıda keşif ve macera içerir​​​​.

Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar kimdir, eşi kim, evli mi
Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar kimdir, eşi kim, evli mi

 

Daha çok İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarını gezerek buraları tanıtan ve ekrana getiren Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar, seyirciye keyifli dakikalar yaşatıyor. 

Kameraman arkadaşı Mithat Kılıç ile birlikte program yapan Yakar, İstanbul'da uygun fiyatlara kahvaltı, yemek veya akşam yemeği yemek isteyenler için önemli fikirler veriyor. 

Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar kimdir, eşi kim, evli mi
Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar kimdir, eşi kim, evli mi

 

Peki, Gezmek Olsun Sunucusu Yıldız Yakar kimdir, eşi kim, evli mi?

İşte Yıldız Yakar hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

YILDIZ YAKAR KİMDİR?

1985 doğumllı olan başarılı sunucu aslen Antalya, Alanya'lıdır. Babası Hilmi Yakar Alanya'nın tanınmış simalarındandır. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar kimdir, eşi kim, evli mi?
Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar kimdir, eşi kim, evli mi?

 

Yıldız yakar İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Bölümü mezunudur. Uzun süre eski SkyTürk kanalı bünyesinde spor haberleri sunmuştur.

Başarılı sunucu günümüzde ise kanalın yeni ismi olan TV360 ekranlarında Gezmek Olsun isimli programı hazırlayıp sunmaktadır. Küresel Gazeteciler Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi'dir.

 

Yorumlar