Gezicilerden Muharrem İnce'ye FETÖ'lü kumpas

Çoğunluğunu Gezi eylemcilerinin oluşturduğu BabalaTV isimli programın seyircileri arasındaki FETÖ'cülerle Muharrem İnce'ye kumpas kuruldu. Kumpası fark eden İnce, FETÖ iltisaklı ismi gözlerinden tanıdı.

Google Haberlere Abone ol
Gezicilerden Muharrem İnce'ye FETÖ'lü kumpas

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce konuk olduğu programdan gergin anlar yaşandı.

Oğuzhan Uğur'ın sahibi olduğu Babala TV isimli YouTube kanalında yayınlanan ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programının bu haftaki bölümüne Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce katıldı; ancak İnce, programın önceden ayarlanmış seyircisinin arasına serpiştirilen FETÖ'cülerle köşeye sıkıştırılmak istendi. Bu durumu fark eden kişi de İnce'nin kendisi oldu. 

17 Nisan’da yayınlanacak olan programın tanıtım videosunda Muharrem İnce’nin seyircilerin sorusuna verdiği sert yanıtları dikkat çekti. Seyircilere FETÖ suçlamasında da bulunan Muharrem İnce, sorulara yüksek sesle ve gergin bir tavırla yanıt vermesi sonrasında katılımcılardan tepki gördü.

Tanıtımda İnce’nin gergin tavırları dikkat çekerken, katılımcıların sorularına verdiği sert cevaplar salonda tepkilerine neden oldu.

İnce’nin konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programının tamamı ise 17 Nisan Pazartesi günü Babala TV YouTube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Yorumlar