Getir Reklamı Cansu Necati Oyuncuları kimdir?

Getir Reklamı Cansu, Necati ve oyuncuları kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve asıl mesleği nedir? İşte Getir reklamı hakkında merak edilen detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Getir Reklamı Cansu Necati Oyuncuları kimdir?

Getir Reklamı Cansu, Necati ve diğer oyuncuların kimler olduğu merak ediliyor. Getir Necati ve Cansu karakterini canlandıran oyuncular kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Koronavirüs ile birlikte evlerine kapanan vatandaşların imdadına yetişet Getir ve benzeri firmalar her geçen gün daha da rağbet görüyor. Artan ihtiyaçlara cevap vermekte kararlı görünen Getir reklam filmiyle de iddialı görünüyor. Oyunc İbrahim Ak'ın oynadığı son reklam filmindeki diğer oyuncular da gösterdikleri performanslarla göz dolduruyor. 

Türkiye'nin Çok Güzel Hareketler Bunlar programından hatırladığı İbrahim Büyükak'ın da oynadığı reklam filminde Cansu karakteri dikkatleri üzerine çekiyor. 

GETİR REKLAMINDAKİ CANSU KİMDİR?

Getir reklam filminde Cansu karakterini canlandıran kişi oyun Selin Işık'tır.

Selin Işık Biyografisi

Getir reklam filminde oynayan Selin Işık 1998 yılında İzmir'de dünyaya geldi. 

22 yaşındaki Işık, 1,69 boyunda, 53-54 kilo ağırlığındadır. 

Üniversite eğitimini RTS bölümünde tamamlayan Selin Işık Çılgın Dershane Üniversite'de isimli filmle ismini duyurmuştu.

Öte yandan Fox Tv’de bir dönem hafta içi her gün yayınlanan 'Esaretim Sensin' adlı dizide de "İpek" karakterini canlandırdı.

Selin Işık, son olarak Star TV'de yayınlanan "Siyah İnci" dizisinde "Irmak" karakterini canlandırmıştı.

GETİR REKLAMINDAKİ NECATİ KİMDİR?

Getir Reklam filminde Necati karakterini canlandıran oyuncu birçoğumuzun Beşiktaş Kültür Merkezi yani BKM Mutfak'tan bildiğimiz Çok Güzel Hareketler ekibinde yer alan İbrahim Büyükak'tır. Peki, İbrahim Büyükak kimdir?

Getir Reklamı Cansu Necati Oyuncuları kimdir?
Getir Reklam filminde Necati karakterini canlandıran İbrahim Büyükak.

 

İşte İbrahim Büyükak hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

İbrahim Büyükak biyografisi

İbrahim Büyükak 20 Ağustos 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan İbrahim Büyükak, üniversite eğitimini ise Bursa'da Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünden tamamladı.

Yılmaz Erdoğan'ın yapım ve yönetmenliğini üstlendiği Çok Güzel Hareketler ekibinde yer aldı. Ekibe en son katılan üyelerden biridir.

İbrahim Büyükak, Mayıs 2013'te 3+1 adlı TV programıyla Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile bir gece şovuna başlayarak televizyonculuk dünyasına da adım attı.

Acun Ilıcalı'nın programı satın alması üzerine program 5 Ekim 2013'te 3 Adam adıyla yoluna devam etti.

Öte yandan Tv8'de yayınlanan Bana Baba Dedi dizisinde Cüneyt karakterini de oynayan İbrahim Büyükak, 2020'de 3 Adam'ın dağılması ile kendi başına projeler üretmeye başladı.

İbrahim Büyükak, Neşeli Hayat, Çok Film Hareketler Bunlar, 3 Adam, Bana Baba Dedi, Küçük Esnaf, Yol Arkadaşım 1 ve 2, Bayii Toplantısı ve Tutunamayanlar isimli yapımlarda rol aldı.

İşte Getir Reklam Filmi:

Yorumlar

Nida ersin Karataş Cansu 1998 doğumlu yaşı 32 değil 22 dir. güzel kızımızı üzmeyelim..