Geri döndüğünde ailesinin cansız bedenleriyle karşılaştı

Su almak için markete giden adam geri döndüğünde eşi ve iki çocuğunun cansız bedenleriyle karşılaştı. Acılı baba gözyaşlarına boğuldu.

Google Haberlere Abone ol
Geri döndüğünde ailesinin cansız bedenleriyle karşılaştı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde ailesiyle otobüs durağında bekleyen baba su almak için markete gitti. Suyu alıp geri alıp geri dönen adam eşi ve çocuklarının cansız bedenlerini görünce yere yığılıp kaldı. Kazada toplamda 4 kişi hayatını kaybetti.

MİSAFİRLİĞE GİTMİŞLER

Dün öğle saatlerinde Pamukova ilçe merkezinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 4 kişi hayatını kaybetmişti. Öte yandan, Bursa'da yaşayan Faruk Solmaz, hafta sonu ailesiyle birlikte, eşinin anne babasını görmek için Pamukova'ya gelmişti. Aile dün öğleden sonra da Bursa'ya dönmek için otobüs durağına geldi. 

SU ALMAYA GİTMİŞTİ

Ailesiyle durakta bekleyen Faruk Solmaz, eşi ve 2 çocuğunu durakta bırakıp, su almak için yakındaki marketlerden birine girdi. Tam bu sırada Bilecik yönüne giden Erhan Dilek yönetimindeki 34 HY 2667 plakalı TIR, kontrolden çıkıp Solmaz'ın eşinin ve iki çocuğunun bulunduğu durağa daldı. TIR, üst geçidin ayağına çarparak, durdu. Üst geçidin merdivenleri, TIR'ın üzerine çöktü.

AİLESİNİ KAYBETTİ

Faruk Solmaz'ın oğlu Teyfik Solmaz (2) ile TIR'da bulunan Elif Erciyes (44), kaza yerinde yaşamını yitirdi. Fatih Solmaz'ın eşi Hanım Solmaz (38) ve kızı Miray Solmaz (4) ile TIR sürücüsü Erhan Dilek ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hanım Solmaz ve Miray Solmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

YOLUN ORTASINA ÇÖKTÜ

Su almak için girdiği marketten sesler üzerine koşarak çıkan Faruk Solmaz, ailesini kaybettiğini görünce yol ortasına çöküp kaldı. Babanın ağıtları yürekleri yaktı.

Hanım Solmaz ile 2 çocuğunun cenazelerinin Bursa'da toprağa verileceği öğrenildi.

Yorumlar