Gerçeğin Peşinde saç baş yolduran konuklar

Gerçeğin Peşinde programının 22 Şubat Pazartesi günkü bölümüne konuk edilen Yıldız ve Erdal'ın hikayesi ekran başındakilere saç baş yoldurdu.

Google Haberlere Abone ol
Gerçeğin Peşinde saç baş yolduran konuklar

Star TV'de yayınlanan Gerçeğin Peşinde programının 22 Şubat 2021 Pazartesi günü yayınlanan 304. Bölümünde Yıldız ve Erdal isimli konukların yaptıkları damgasını vurdu.

Serap Paköz'ün sunuculuğunu yaptığı programa konuk olan Yıldız Karataş, Erdal isimli şahsın 17 yaşındaki kızını kaçırdığını ileri sürerek şikayetçi oldu.

Program ekibinin uzun araştırmaları sonucunda Erdal isimli şahıs bulunarak canlı yayına çıkarılınca Yıldız isimli şahıs yerinde duramaz hale geldi. 

Sık sık konukların sözünü keserek Erdal'a hakaretler eden, konuşmasına müsaade etmeyen Yıldız bu tavırlarıyla programdakilerin tepkisini çekti. 

Erdal, Yıldız ile 3-4 yıl birlikte olduklarını söylerken; Yıldızı Karataş ise her şeyi inkar ederek, Erdal'ın konuşmasına müsaade etmedi.

Öte yandan Erdal isimli şahıs ise ilk kez bağlandığı canlı yayında programın sunucusu Serap Paköz'ü çileden çıkardı.

Erdal isimli şahıs, 3 yıl evli kadınla ilişki yaşadıktan ve 17 yaşındaki kızını kaçırdıktan sonra ortaya çıkarak kendini ukala bir şekilde savunması Paköz'ü çileden çıkardı.

Erdal isimli şahsın yaptıkları için, "Hayırseverlik" imasında bulunması ise bardağı taşıran damla oldu.

Özellikle de Paköz'ün sorduğu sorulara atarlı cevaplar vermesi ise Paköz'ü çileden çıkardı. Paköz, yüzsüzce savunmalarda bulunan Erdal isimli şahsa sert tepki göstererek reklam arasına gitti.

YASAK İLİŞKİLER, HIRSIZLIK VE TACİZ SUÇLAMALARI

Yusuf Karataş ile evli olan Yıldızı Karataş, anlatılanlara göre 3 yıl boyunca Erdal isimli şahısla yasak ilişki yaşıyor. Aradan geçen süre içerisinde Erdal, Yıldız'ın 17 yaşındaki genç kızını da kendi ağına düşürüyor ve onunla birlikte olmaya başlıyor.

Hatta işi daha da ileri götürerek Yıldız'ın 17 yaşındaki Kader isimli kızına da sahip oluyor. Yıldız'ın iddiasına göre Erdal kızını kaçırmış, zorla sahip olmuş ve olmaya devam ediyor. Bir diğer iddia ise Erdal'a kaçan Kader isimli kızın yanında büyük miktarda altın da götürdüğü yönünde.

Programa katılan Yıldız Karataş, hem kızının hem de Erdal'ın cezalandırılmasını istiyor. 

Şu anda devlet korumasında bulunan kızı Kader de annesine altınların yerini söylemediği için hedef oluyor.

Birçok suçtan kaydı bulunan, defalarca cezaevlerine girip çıktığı öğrenilen Erdal isimli şahıs ise iddiaların hiçbirini kabul etmiyor.

Detaylar Geliyor...

 

Yorumlar