Meltem Miraloğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında

Meltem Miraloğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında

Google Haberlere Abone ol
Meltem Miraloğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında

Meltem Miraloğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında, sorusunun yanıtları sıkça internette araştırılıyor. Peki, Mahsun Kırmızıgül'ün Hayat Devam Ediyor dizisinde çocuk gelin rolünü canlandıran Miraloğlu kimdir?

Meltem Miraoğlu:

  • 32 yaşındadır
  • Aslen Diyarbakırlıdır

Daha önce Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptığı Hayat Devam Ediyor dizisinde çocuk gelin rolünü canlandıran Miraloğlu, senaryo gereği kendisinden yaşça büyük bir adamla evlenmişti. Miraloğlu'nun dizi senaryosu gerçek hayatta başına geldi. Oyunculuk eğitimleri için ABD'de bulunan Meltem Miraloğlu burada 80 yaşındaki bir Amerikalı ile evlendi. Dizisi senaryosu gerçeğe döndü yorumlarının yapılmasına neden olan olayda Miraloğlu ile eşi arasında tam 48 yaş bulunması şaşkınlığa sebep oldu.

MELTEM MİRALOĞLU KİMDİR

Aslen Diyarbakırlı olan ve Mahsun Kırmızıgül tarafından keşfedilen Miraoğlu, 13 Ocak 1987 yılında Diyarbakır'da hayata gözlerini açtı. Çocukluğundan beri oyunculuğa merak salmış olan Miraoğlu bu hayali doğrultusunda Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi'nden eğitim aldı. Miraloğlu ilk olarak "Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi" reklam filminde oynamıştır. Daha sonra ise Mahsun Kırmızıgül ike çalışmaya başlayan genç oyuncu Hayat Devam Ediyor adlı dizisinde rol aldı.

Güzel oyuncu son olarak "Adını Kalbime Yazdım" adlı dizide "Dicle" karakterine hayat verdikten sonra eğitim almak üzere ABD'ye yerleşti. Miraoğlu burada yaşadığı zorlukların ardından hayatını bir Amerikan vatandaşı ile birleştirdi. 

İş teklifleri alamadığı için garsonluk yapmak zorunda kaldığını belirten genç oyuncu eski sevgilisinden de sık sık dayak yediğini söyledi. Yaşadığı zorlukların ardından Amerikalı emekli öğretmen Partick ile tanışan Miraloğlu, öncelikle eşinin kendisini evlatlık aldığını daha sonra aşık olup evlilik teklif ettiğini söyledi.

Yorumlar