Bedelli askerlik başvuru formu 2019

Bedelli askerlik başvurusu nasıl yapılır. Bedelli askerlik başvuru formu neren alınır? İnternette bedelli askerlik ile ilgili çokça sorgulanan bu soruların cevaplarını sizin için derledik.

Google Haberlere Abone ol
Bedelli askerlik başvuru formu 2019

Milli Savunma Bakanlığı'na bedelli askerlik başvurusu yapmak isteyen adaylar internet üzerinden başvuru tarihleri, başvurunun nereden nasıl yapılacağı ve başvuru formu ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki bedelli askerlik başvuru son tarihi ne zaman? Bedelli askerlik için nereden başvuru yapılabilir? Bedelli askerlik aşvuru formu nereden alınır? Tüm bu sorularınız yanıtını haberimizde bulabileceksiniz.

Bu haberimizde bedelli askerlik başvuru işlemlerinin nasıl ve ne şekilde yapılacağı bilgisini sizler için derledik. Askeralma Genel Müdürlüğü bedelli askerlik başvuru işlemlerinin nasıl yapılacağını anlatan bir akış şemasını resmi internet üzerinden daha önce paylaşmıştı. Bu şemada askerliğini bedelli yapmak isteyen adayların bedelli askerlik başvuru işlemlerini nasıl yapacakları anlatılıyor. Bizde size bu haberimizde bedelli askerlik başvuru işlemlerinin nasıl yapılacağını detaylı olarak anlatacağız. 

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK

Bedelli askerlik yapmak isteyen adayların yapması gereken ilk işlemlerden biri e-Devlet üzerinden bedelli askerlik yapmak istediğine dair başvuruyu yapmaktır. "Asal Bedelli Başvurusu" başlığı altından yaptığınız başvurunun ardından turkiye.gov.tr adresinden alacağınız belge ile birlikte ödeme işlemlerini gerçekleştirmek üzere bankaya gidebilirsiniz.

Bedelli askerlik kanununa göre bedelli askerlik kanunundan faydalanmak isteyen adayların ilk yapması gereken işlemlerden biride bedelli askerlik için belirlenen paranın ilgi bankaya ödenmesi işlemidir.

Bedelli askerlikten faydalanmak isteyen kişi 33 bin 230 TL parayı Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankası yatıracak. Parayı yatırdığına dair bankadan dekont alacak. Bu parayı internet bankacılığı ile yada doğrudan bankanın şubesine giderek de yatırabilirsiniz.

SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Yeni askerlik sistemi ile birlikte bedelli askerlik kalıcı hale getirildi. Bu nedenle son başvuru tarihi gibi bir durum söz konusu değil; ancak dönem dönem yapılacak alımların tarihlerine dikkat etmek gerekiyor.

Yorumlar

Misafir Yalan yanlış yazmisin admin. Haberin tarihi ne bak verdiğin haberin içeriğine bir bak. Başlığına bak yazıklar olsun