Gençliğim Eyvah oyuncu kadrosu tam liste - Sayfa 2

Gençliğim Eyvah oyuncu kadrosunda yer alan bir diğer usta oyuncu ve başrol karakteri ise Arif'tir. Arif, Arnavutköy Mahallesi'nin ünlü kebapçılarından, Zekeriya'nın en büyük rakibi ve aynı zamanda onun sır küpüdür. Aynı şekilde Ahmet'in babası olur. 

Gençliğim Eyvah oyuncu kadrosu tam liste - Sayfa 3

Dizinin bir diğer usta oyuncusu ise Arif Ustanın damadı Veysi'dir. Veysi karakterini usta oyuncu Kemal Uçar canlandırıyor. 

Gençliğim Eyvah oyuncu kadrosu tam liste - Sayfa 4

Dizide Arif Usta'nın oğlu işe yaramaz Ahmet karaketrini ise oyuncu Ekin Mert Daymaz canlandırıyor. Ahmet, dizide okuması gereken okulu bir türlü bitirememiş, bir işe henüz girememiş genç, yakışıklı ve Zekeriya'nın kızı Azra'ya aşık bir delikanlıyı oynuyor.

Gençliğim Eyvah oyuncu kadrosu tam liste - Sayfa 5

Dizinin iki İtalyan vatandaşı Zola ve Çavi karakterinden birisi olan Zola'yı Burak Tozkoparan oynuyor. Zola, Çavi'nin babasını bulması için onunla birlikte İtalya'dan kalkıp İstanbul'a gelmiş. Onunla birlikte Arnavutköy Mahallesi'ne kadar gelen Zola, burada Zekeriya'nın kızı Azra'ya aşık olur. Ancak Ahmet'in de aynı kıza aşık olduğundan henüz haberi yoktur. Ahmet ile zaten başından beri yıldızları barışmamıştır.