Gençliğim Eyvah oyuncu kadrosu tam liste

Gençliğim Eyvah dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor, oyuncuları kimlerdir, usta oyuncuların yer aldığı dizinin karakterlerini canlandıran isimler merak konusu oldu. İşte Gençliğim Eyvah oyuncu kadrosu:

Gençliğim Eyvah oyuncu kadrosu tam liste - Sayfa 1

Gençliğim Evyah dizisinin başrol karakterlerinden birisi olan Zekeriya'yı ünlü oyuncu Levent Ülgen canlandırıyor. Çiçek Taksi'deki rolüyle kariyerinin zirvesine oturan Levent Ülgen, Gençliğim Eyvah dizisinde Arif isimli kebapçının rakibi aynı zamanda sır küpüdür. 

Gençliğim Eyvah oyuncu kadrosu tam liste - Sayfa 2

Gençliğim Eyvah oyuncu kadrosunda yer alan bir diğer usta oyuncu ve başrol karakteri ise Arif'tir. Arif, Arnavutköy Mahallesi'nin ünlü kebapçılarından, Zekeriya'nın en büyük rakibi ve aynı zamanda onun sır küpüdür. Aynı şekilde Ahmet'in babası olur. 

Gençliğim Eyvah oyuncu kadrosu tam liste - Sayfa 3

Dizinin bir diğer usta oyuncusu ise Arif Ustanın damadı Veysi'dir. Veysi karakterini usta oyuncu Kemal Uçar canlandırıyor. 

Gençliğim Eyvah oyuncu kadrosu tam liste - Sayfa 4

Dizide Arif Usta'nın oğlu işe yaramaz Ahmet karaketrini ise oyuncu Ekin Mert Daymaz canlandırıyor. Ahmet, dizide okuması gereken okulu bir türlü bitirememiş, bir işe henüz girememiş genç, yakışıklı ve Zekeriya'nın kızı Azra'ya aşık bir delikanlıyı oynuyor.