Gençlerbirliği'nde hedef Kadıköy şansızlığını kırmak

- Başkent ekibinin genç defans oyuncusu Ahmet Oğuz: "Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda 12 yıldır kazanamıyoruz, bunu değiştirmek istiyoruz" - Kaptan Ahmet Çalık: "Zevkli ve heyecanlı bir maç olacak"

Google Haberlere Abone ol
Gençlerbirliği'nde hedef Kadıköy şansızlığını kırmak


ANKARA (AA) - Gençlerbirliği altyapısında yetişen genç defans oyuncusu Ahmet Oğuz, Spor Toto Süper Lig'de karşılaşacakları Fenerbahçe'yi 12 sezondur deplasmanda yenemediklerini, bu durumu değiştirmek istediklerini söyledi.

Teknik direktör İbrahim Üzülmez'in kırmızı-siyahlı ekipte güvendiği isimlerin başında gelen ve bu sezon oynadığı futbolla dikkati çeken Ahmet Oğuz, takım kaptanı Ahmet Çalık ve uzun yıllar sarı-lacivertli ekipte kaptanlık yapan Selçuk Şahin, 15 Mayıs Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları maça ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda 12 sezondur kazanamayan bir Gençlerbirliği olduğunu kaydeden Ahmet Oğuz, "Bunu değiştirmek istiyoruz." dedi.

Rakiplerinin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini belirten Ahmet Oğuz, "Sahaya kazanmak için çıkacağız. İbrahim Üzülmez hocamızın gelmesinin ardından güzel bir takım olduk. Umarım seneye de böyle devam ederiz. Hocamız da yeni bir sözleşme imzaladı, umarım hepimiz için hayırlı olacak." ifadelerini kullandı.


- "Milli göreve hazırım"


Takım kaptanı Ahmet Çalık, "büyük" takımlarla oynanan maçların kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Fenerbahçe karşılaşması seyircisi çok, zevkli ve heyecanlı bir maç olacak." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin geçen hafta İstanbul Başakşehir'e yenilmesinin ardından sarı-lacivertli rakiplerinin bu maçı kazanmak için sahaya çıkacağını vurgulayan Ahmet Çalık, "Bu nedenle zor olacak. İyi bir takımız, iyi bir ekibiz. Etkili, iyi oyuncularımız var. Zorlu ama zevkli bir mücadele olacak. Umarım kazanırız." diye görüş belirtti.

Ahmet Çalık, A Milli Futbol Takımı'na yeniden çağrılmanın kendisini mutlu edeceğini vurgulayarak, göreve her zaman hazır olduğunu belirtti.

Uzun yıllar Fenerbahçe'de kaptanlık yapan Seçuk Şahin ise sarı-lacivertli ekiple yapacakları karşılaşmaya ilişkin, "Ben sahada konuşacağım" esprisini yaptı.


Yorumlar