Genç girişimcilerin başarı hikayeleri

GYİAD’dan genç girişimcilerin hikayelerini anlatan kitap

Google Haberlere Abone ol
Genç girişimcilerin başarı hikayeleri

Sonhaberler | Haber Merkezi

Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin (GYİAD) girişimcilik vakaları serisinin ilk kitabı olan Formül Sosunda, beş Türk markasının kuruluşlarına ilişkin girişimcilik hikayelerini anlatıyor.

Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin (GYİAD) girişimcilik vakaları serisinin ilk kitabı “Formül Sosunda” kitapçılardaki yerini aldı. Beta Yayınları’ndan çıkan kitap, Ufuk Batum ve Pınar Büyükbalcı imzasını taşıyor. Kitap, girişimciliğe ilişkin hayali olan gençlere gerçeklerden yola çıkarak ışık tutan bir rehber niteliğine sahip.
Önsözünü GYİAD Başkanı Serkan Sevim’in kaleme aldığı Formül Sosunda, GYİAD üyesi beş girişimcinin içtenlikle anlattıkları deneyimlerini “vaka-öykü”ler şeklinde aktarıyor. Kitapta, Medianova’nın CEO’su Serkan Sevim, Deren Kozmetik’in kurucusu Deren Öztürk, Gama Plastik’in kurucusu Yiğit Savcı, ebebek’in kurucusu Halil Erdoğmuş’un girişimcilik hikayelerinin yanı sıra Kadoil markasının doğuşuna yer veriliyor.

Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği (GYİAD), 1986 yılında, genç yönetici ve işadamlarının ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üretmek ve onları çeşitli platformlarda temsil etmek amacıyla kurulmuştur. GYİAD, toplum üzerinde genç yönetici ve işadamlarının siyasi ve ekonomik etkisini artırmak için çalışmalar yapan, yaratıcı girişimcilik projelerini destekleyen ve hızla büyüyen, etkili ve öncü bir sivil toplum örgütüdür. GYİAD, sosyal sorumluluk projeleri üretmek, üyeler arası ticari ilişki ve işbirliğinin artırılması yönünde çalışmalar yapmak ve sektörel sorunların çözümüne yönelik projeler geliştirmek üzere faaliyetlerini sürdürmektedir.

Yorumlar