Gelinim Mutfakta Olena kimdir? Yemekteyiz Olena kim, nerelidir, kaç yaşında?

Gelinim Mutfakta Olena yani Yemekteyiz Olena'ın kim ve nereli olduğu merak ediliyordu. Şimdilerde ise Gelinim Mutfakta kayınvalidesiyle birlikte yarışan Olena bir kez daha adından söz ettiriyor. Kayınvalide Natali ile birlikte mutfağa renk katan ikilinin kim olduğu merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Olena kimdir? Natali kim?

Gelinim Mutfakta Olena kimdir, nerelidir soruları daha önce Yemekteyiz Olena kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır şeklinde soruluyordu. Çünkü daha önce TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının en çok konuşulan isimlerinden biri de Olena olmuştu. Olena şimdilerde ise Gelinim Mutfakta yarışmasına kayınvalidesi Olga ile birlikte katılmış durumda. Peki, Gelinim Mutfakta Olena kimdir? Yemekteyiz Olena kim, nerelidir, kaç yaşında?

GELİNİM MUTFAKTA OLENA KİMDİR?

Gelinim Mutfakta Olena yarışmaya kayınvalidesi Natali ile birlikte katıldı.

Gelinim Mutfakta Olena kimdir? Yemekteyiz Olena şimdi Gelinim Mutfakta nerelidir, kaç yaşında?
Gelinim Mutfakta Olena'nın kayınvalidesi Natali

 

TV8'de yeni sezonda Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz programının bu hafta ilginç yarışmacıları vardı. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu maratonun beşinci gün yarışmacısı Olena Melnichuk olarak açıklandı. Olena'yı televizyon seyircisi aslında ilk kez görmüyor. Televizyonlara ilk defa çıkan bir isim değil. Daha önce evlilik programına katıldığı ortaya çıktı.

Yemekteyiz Olena kimdir?
Yemekteyiz Olena

 

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz'de hem sezon hem de yeni hafta bomba gibi ilerliyor. Haftanın ilk gününde adı açıklanan yarışmacılar kendilerine ayrılan süreyi en iyi şekilde kullanarak birinciliği elde etmek ve evine 15 bin lira ile gitmenin yollarını arıyor. Alışveriş sonrası girilen mutfakta menülerini hazırlayarak rakipleri ve Zuhal Topal'ı beğendirmeye çalışıyorlar. Cuma günü evinde ağırlayacağı misafirlerinden tam puan almak isteyen Olena Melnichuk güzelliği ile adından söz ettirdi. Yarışmayı seyredenler kendisi hakkında pek çok sorgulama gerçekleştiriyor. Ukraynalı güzel daha önce de evlilik programına katılarak hafızalarda yer edinmişti.

Yarışmada yer aldığı bölümlerde binlerce kişi tarafından takip edilen güzel yarışmacı kendini tanıttı. O bilgilerle birlikte aslen Ukraynalı. Zamanında Türk biri ile evlendi. Sivas gelini oldu. Türk yemeklerine hakim. Türkiye'de yaşıyor. Türkçeyi çok iyi konuşuyor. Bunun dışında Ayla Algan ile çalıştı. Oyunculuk deneyimi de var. Nişantaşı Valikonağı üzerinde 1 Ekim'de kendi güzellik merkezini açıyor.

Rakiplerinden Duygu Karakaş'ın yarışacağı Ukraynalı Olena daha önce adını Evleneceksen Gel'da duyurdu. Uğur Arslan ve Seda Sayan'ın sunduğu programa katılan güzel yarışmacı, zaman zaman talip oldu bazen de kendisi ile evlenmek isteyenleri dinledi. O dönem adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

OLENA MELNICHUK KİMDİR?

Aslen Ukraynalı olan güzel yarışmacı haftanın son günü olan Cuma günü aynı zamanda haftanın final gününde yarışacak. Yıllar önce Sivas'lı biriyle evlenerek Sivas'a gelin giden yarışmacı eşinden ayrıldıktan sonra Ukrayna'ya dönmüş ve orada yaşamaya başlamış. Türkiye'de kaldığı süre içerisinde iyi bir şekilde Türkçe öğrendiğini ve Türk yemeklerine bayıldığını ifade eden Olena Melnichuk çok fazla sayıda tarif bildiğini belirtiyor.

Yemekteyiz Olena kimdir?
Yemekteyiz Olena kimdir?

 

Oldukça iddialı olduğunu söyleyen güzel yarışmacı bu hafta yapacağı menü ile bu yarışmayı kazanacağını ifade ediyor.

Olena yarışmanın olduğu gün boşanmasının olduğunu ve boşandığını ifade etti. Biri 1 yaşında diğeride 3 yaşında iki kız çocuğu bulunan Olena Türkiye'ye yeniden yerleştiğini ifade ediyor.


 

Yorumlar