Gelinim Mutfakta Hüsniye kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Gelinim Mutfakta Hüsniye'nin kim ve nereli olduğu merak edilmiyor. Yarışmaya hala devam eden nadir isimlerden biri olduğu için havasında geçilmiyor. Yarışmaya Fatih Ürek döneminde katılan Hüsniye hanım en çok da Nurten hanımla takışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Hüsniye kimdir, kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Hüsniye kimdir, nerelidir, yaşı?

Gelinim Mutfakta Hüsniye yarışmaya iki yıl önce Fatih Ürek döneminde katılarak adından çok söz ettiren isim oldu. Yarışmanın şu andaki en kıdemli ismi olan Hüsniye, gelini Hatice hanımla yarışmaya katılıyor. Oğlunun Hatice tarafından köreltildiğini ileri süren Hüsniye hanım, yarışmanın son bölümünde gelinlerden tepki çekti. Gelinlerin damatların hayatlarını mahfettiğini savunan Hüsniye hanım, gençlerin sosyal hayatlarının gelinler tarafından bitirildiğini savundu.

Kişiliği, duruşu ve konuşma tarzıyla diğer kayınvalidelerin korkulu rüyası olan Hüsniye hanım, geliniyle birlikte çeyrek altınları ve bilezikleri toplamayı da başarıyor. Yarışmada en çok Nurten hanımla takışan Hüsniye yer yer sert çıkışlarıyla da biliniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Hüsniye kimdir, kaç yaşında?

GELİNİM MUTFAKTA HÜSNİYE KİMDİR?

Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sezonunda Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana gelen dönemde de yarışmaya katılan Hüsniye sunucudan da kıdemli bir isim olarak biliniyor. Yarışmaya Fatih Ürek döneminde katılan Hüsniye'nin tam adı Hüsniye Karabulut'tur. 

Gelinim Mutfakta Hüsniye kimdir, kaç yaşında?
Gelinim Mutfakta Hüsniye kimdir, kaç yaşında?

 

Hüsniye ile gelini Hatice 10 Ekim 2022 Pazartesi günkü bölümde bu sezon ilk kez yarışmaya katılım sağladı. İkili, yarışmaya "fenomenler" kategorisinde dahil oldular. 

Hüsniye Karabulut yarışmaya İstanbul Zeytinburnu'nda katılıyor. 

54 yaşında olan Hüsniye Karabulut'un 2 oğlu var. 

Meslek olarak ise yaşam koçluğu yaptığını söyleyen Hüsniye Karabulut, manevi alemlerle ilgilenen bir isimdir.

Gelinim Mutfakta Hüsniye kimdir, kaç yaşında?
Gelinim Mutfakta Hüsniye kimdir, kaç yaşında?

 

Gelinim Mutfakta Hüsniye, çok kitap okumakla, çok bilgili olmakla sık sık övündüğü için diğer kayınvalidelerin de arada tepkisini çekiyor.  

Yarışmada en çok da Aysun Kuşatan'ın kayınvalidesi Nurten Kuşatan ile takışan Hüsniye hanım, yeni gelen kayınvalidelerle de çok sert tarıtşmalar yaşıyor. 

Hüsniye şu ana kadar yarışmaya katılan en zorlu kayınvalidelerden biridir. 

Hüsniye'nin Hatice Karabulut'un biyografisi şöyle:

Yorumlar

naci gözeler Hüsniye hanımefendiyi büyük bir hayranlıkla izliyorum. Son derece bilgili,görgülü, cesaretli ve harika diksiyonuyla kendisin hiç usandırmadan saatlerce dinleyesim geliyor. Kutluyorum ve alkışlıyorum. Kaç üniversite bitirdiğini de merak ediyorum gerçekten.