Gelinim Mutfakta Hatice kimdir, nereli, kaç yaşında? Hüsniye hanımın gelini

Gelinim Mutfakta Hatice ile kayınvalidesi Hüsniye hanım yarışmanın şuanda en eski ve en kıdemli iki ismidir. İkili yarışmada Fatih Ürek döneminden bu yana bulunuyor. Ancak ara ara gidip gelmeleri de var. Peki, Gelinim Mutfakta Hatice kimdir, nereli, kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Hatice kimdir, nereli, yaşı kaç?

Gelinim Mutfakta Hatice kimdir ile kayınvalidesi Hüsniye hanım 3 yıldan bu yana yarışmaya katılan isimler arasında bulunuyor. Fatih Ürek'in yarışmayı sunduğu dönemlerde yarışmaya dahil olan ikili, hem yaşam tarzları hem de yarışmadaki performansları nedeniyle ilgi çekiyor. Hüsniye, astroloji, quantum, insan enerjisi gibi doğaüstü güçlerle ilgilendiği için hayli ilgi çekici bir kayınvalide olarak yarışmaya renk katıyor. Öte yandan Hatice de yine güzelliği ve hamaratlığıyla diğer gelinlere taş çıkarıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Hatice kimdir, nerelidir, kaç yaşında, kaç yıllık evli?

GELİNİM MUTFAKTA HATİCE KİMDİR?

Gelinim Mutfakta Hatice bugün, programa misafir olarak konuk oluyor. Geçen sene yarışan ve en yüksek altını toplayan isimler arasında yer alan Gelinim Mutfakta Hatice ekrana gelecek.

Hatice yarışmada kayınvalidesi Hüsniye hanımdan sık sık bir aldığı için üzülüyordu. Yarışmanın 15 Aralık 2022 Perşembe günkü bölümünde ise Hüsniye hanım gelinini buldu; ama bulmadan önce de gözyaşlarına boğuldu.

Gelinim Mutfakta Hatice kimdir
Gelinim Mutfakta Hatice ve kayınvalidesi Hüsniye hanım

 

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'ya bugün Hatice konuk oluyor. Geçen sezonun iddialı isimleri arasında yer alan Gelinim Mutfakta Hatice, en yüksek çeyrek ve altın bileziğini toplayan isimler arasında yer alıyor. 

Ev hanımı olan Hatice Karabulut, 1993 yılında dünyaya geldi. 2012 yılında hayatını Hüseyin Karabulut ile birleştiren ve 4 yaşında bir kızı olan genç yarışmacı, İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde yaşıyordu.

Yarışmanın ilk bölümünde kendisini tanıtırken zor ve hırslı bir insan olduğunu dile getiren Hatice Karabulut, iddiasını “ “Buraya kazanmaya geldim, asla boş dönmeyeceğim” sözleriyle ortaya koymuştu.


 


 

Yorumlar