Gelinim Mutfakta Fatma kaynana kimdir, nerelidir?

Gelinim Mutfakta Fatma kayınvalidenin kim ve nereli olduğu sorusu 8 Ocak 2024 Pazartesi günkü ilk bölüm itibariyle soruldu. Fatma hanım yarışmaya gelini Selda hanımla birlikte katılmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Fatma kaynana kimdir, nerelidir?

Gelinim Mutfakta Fatma kaynana kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları gelini Selda hanımla birlikte yarışmaya katıldıkları 8 Ocak 2024 Pazartesi günü itibariyle merakla sorulmaya başlandı. 

GELİNİM MUTFAKTA FATMA KAYNANA KİM?

8 Ocak Pazartesi günü, popüler yemek yarışması Gelinim Mutfakta'ya yeni bir kaynana katıldı: Fatma Kartop. Bu katılım, yarışmanın 1281. bölümünde gerçekleşti. Fatma Kartop, yarışmacı Selda Kartop'un kaynanası olarak programa dahil oldu.

Fatma hanım ile gelini Selda hanımın mutfağa katılımları biraz ilginç bir şekilde gelişti. Geçen hafta elenen fenomen gelinlerden Aleyna'nın yerine gelen Selda gelin, uzun zamandır kayınvalidesiyle küs olduklarını söyledi. Daha doğrusu kayınvalidesi Fatma hanım bu itirafı dile getirdi. İkilinin arası çok da iyi olmamasına karşın yarışmaya katılmaya karar vermişler. Bu nedenle yarışmada nasıl bir porfermans sergileyecekleri ise emrak ediliyor.

  • Doğum Yılı ve Yaşı: Fatma Kartop, 1974 yılında dünyaya geldi ve şu anda 50 yaşında.
  • Aile Durumu: İki çocuk annesi olan Fatma Kartop'un ayrıca iki torunu var.
  • Meslek: Ev hanımı.
  • Kökeni: Aslen Adıyamanlı.
  • Yaşadığı Yer: İstanbul.

Fatma Kartop, otoriter bir kişilik olarak tanımlanıyor. Programa katılımı ve yarışma sürecindeki tutumu, izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta programında, Fatma Kartop'un yarışmacılar arasında nasıl bir etkileşim içinde olacağı ve yemek yapma becerilerinin nasıl değerlendirileceği izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilecek. Fatma Kartop'un yarışmada nasıl bir performans sergileyeceği ve yarışmanın dinamiklerine nasıl bir katkı sağlayacağı merak konusu.

Gelinim Mutfakta Fatma kaynana kimdir, nerelidir?
Gelinim Mutfakta Fatma hanım ile gelini Selda Hanım

 

 

Yorumlar