Gelinim Mutfakta Beyhan kaşlarına ne oldu, neden böyle, gerçek mi?

Gelinim Mutfakta Beyhan kaşlarına ne oldu, neden böyle, gerçek mi? Yarışmaya katıldığında normal kaşlara sahip olan Beyhan Öksüz isimli kayınvalidenin ilerleyen bölümlerde ilginç kaşlarıyla ekrana gelmesi herkesin dikkatini çekti. Peki, Beyhan kaşları ne oldu?

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Beyhan kaşlarına ne oldu?

Beyhan'ın kaşlarına ne oldu? Beyhan kayınvalidenin kaşları televizyon ekranlarının son dönemlerde en çok konuşulan konusu olmaya aday görünüyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında Beyhan Hanım'ın dikkat çeken kaşları gündem oldu. Gelinim Mutfakta Beyhan kaşlarına ne oldu, neden böyle, gerçek mi?

BEYHAN'IN KAŞLARINA NE OLDU?

Kanal D'nin popüler programı Gelinim Mutfakta'nın yarışmacılarından Beyhan Hanım, son zamanlarda kaşlarıyla ilgi odağı oldu. Programın başlarında her şey sıradan gözükse de, Beyhan Hanım'ın kaşları zamanla dikkat çekici bir hal almaya başladı​​​​​​.

Gelinim Mutfakta Beyhan kaşlarına ne oldu, neden öyle, gerçek mi
Gelinim Mutfakta Beyhan kaşları ilk zamanlarda normaldi.

 

Programda yaşanan bir pasta olayından sonra Beyhan Hanım, görünümünde bazı değişiklikler yapmaya karar verdi. Her geçen gün programda daha farklı bir görünüme bürünen Beyhan Hanım'ın kaşları, gittikçe yukarı doğru yükseldi ve bu durum seyircinin dikkatini çekti​​​​​​​​.

beyhan kaşları
Beyhan Öksüz, 8 Ocak 2024 günkü bölümde kaşlarını kırmızıya boyayarak ekrana çıktı. Sunucunun sorusu üzerine ise, "Bugün aşk kadınıyım" şeklinde cevap verdi.

 

İlginçtir ki, Twitter üzerinde bir kullanıcı Beyhan Hanım'ın kaş stilini ünlü sanatçı Hayko Cepkin'in makyajına benzetti. Bu benzetme sosyal medyada ilgi çekici bir konu haline geldi ve Hayko Cepkin'in de dikkatini çekti​​​​.

GELİNİM MUTFAKTA BEYHAN KİMDİR?

Beyhan Öksüz, 55 yaşında ve Amasyalıdır. 32 yıllık evli ve iki çocuk ile bir torun sahibi olan Beyhan Hanım, aynı zamanda bir aşçıdır. Gelinim Mutfakta programında, kaynanası olarak yer alan Yeşim Hanım ile birlikte yarışmaktadır​​.

Gelinim Mutfakta Beyhan kaşlarına ne oldu, neden öyle, gerçek mi
Gelinim Mutfakta Beyhan kaşları ilk zamanlarda

 

Beyhan Hanım'ın kaşları, programın başladığı zamanki haliyle kıyaslandığında oldukça farklı bir görünüme sahip. Bu değişim, izleyiciler arasında merak uyandırdı ve sosyal medyada ilgi çekici bir konu haline geldi. Görünüşe göre, Beyhan Hanım'ın bu stil değişikliği, programın ilerleyen bölümlerinde kendisine özgü bir kimlik kazandırmıştır.

KAŞLAR HAKKINDA SOSYAL MEDYA YORUMLARI

Beyhan Hanım'ın "Gelinim Mutfakta" programındaki fütüristik kaşları, sosyal medyada çeşitli yorumlara neden oldu. İzleyicilerin tepkileri genellikle şaşkın ve eğlenceli:

Gelinim Mutfakta Beyhan kaşlarına ne oldu, neden öyle, gerçek mi
Gelinim Mutfakta Beyhan'ın yeni kaşları

 

Hayko Cepkin Benzetmesi

Bir Twitter kullanıcısı Beyhan Hanım'ın kaş stilini, ünlü sanatçı Hayko Cepkin'in makyajına benzetti, bu benzetme diğer kullanıcıların da beğenisini aldı.

Şaşkınlık İçeren Yorumlar

Bazı kullanıcılar Beyhan Hanım'ın kaşlarına şaşırarak, "bununla nasıl dalga geçmiyim ben? gerçekten imkansız. bu nedir ya bu nedir yani?" gibi ifadeler ile şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Bazı yorumlar ise karışık duyguları ifade etti, "İnsanın yaratılışta olan şeyleriyle dalga geçilmez. Ama bunlar zaten ekranda kendilerini yeterince rezil ediyor. Atış serbest :)" gibi​​.

Eğlenceli Karşılaştırmalar

Diğer kullanıcılar ise durumu daha hafif bir şekilde ele alarak, "Mr. Spock ile Hayko Cepkin karışımı bir şey olmuş" yorumunu yaptı​​.

Bazıları ise, "beyhan soytarı HAYKO BİTANE" şeklinde ifadeleri kullandı​​.

 

Yorumlar