Gelinim Mutfakta Aysun'a ne oldu, bebeğine ne oldu, hamile mi, Aysun kimdir, nerelidir?

Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan, yarışmanı fenomen isimleri arasında yer alıyor. Önceki sezon çeyrek altınları ve altın bilezikleri toplayan Aysun, yeni sezonun da aranan ismi olunca tekrar programa davet edildi. Peki, Gelinim Mutfakta Aysun'a ne oldu, Aysun hamile mi?

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Aysun'a ne oldu, bebeğine ne oldu

Gelinim Mutfakta Aysun'a ne oldu, bebeğine ne oldu, hamile mi, Aysun kimdir, nerelidir? Gelinim Mutfakta Aysun bir anda fenalaştı, ortalık birbirine girdi, mutfakta korku dolu anlar yaşandı. Yarışmanın en kıdemli ve fonemen isimlerinden biridir. Kayınvalidesiyle uzun zamandır yarışmaya aralıklarla dahil olmayı başarıyor. Güzelliği ve fanlarıyla diğer gelinlere fark atan Aysun Kuşatan'ın büyük bir hayran kitlesi var. Kayınvalidesi Nurten hanımla yaşadıkları tartışmalar ise yer yer ekranda gerilime neden oluyor. Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan, yarışmanı fenomen isimleri arasında bulunuyor. 2021 yılı sezonunda çeyrek altınları ve altın bilezikleri toplayan Aysun, yeni sezonun da aranan ismi olunca tekrar programa davet edildi. Peki, Gelinim Mutfakta Aysun kimdir, instagram hesabı nedir?

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN KİMDİR?

Gelinim Mutfakta Aysun, Kanal D'de yayınlanan ve Nursel Ergin'in sunumunu yaptığı "Gelinim Mutfakta" yarışmasının şu ana kadar en çok konuşulan ismi oldu. Aysun, hem güzelliği hem de marifetiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir isimdir. 

Gelinim Mutfakta Aysun soyadı, instagram, Aysun Kuşatan kimdir, nereli
Gelinim Mutfakta Aysun

 

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu başarılı performansla göz dolduran Aysun Kuşatan, yeni sezonun da aranan ismi oldu. Bu nedenle yeni sezonun başlamasıyla birlikte yeniden yarışmaya davet edildi. Kayınvalidesi Nurten hanımle birlikte yarışmaya katılan Aysun, her hafta mutlaka çeyrek altın kazanan ismidir. Peki, Gelinim Mutfakta Aysun soyadı, instagram, Aysun Kuşatan kimdir, nereli?

Fenomen yarışmacı Aysun Kuşatan kaç yaşında nereli? Gelinim Mutfakta yarışmacılarından Aysun merak ediliyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışmasında her gün çeyrek altın için mücadele sürüyor. İzleyiciler, Gelinim Mutfakta yarışmacılarını araştırıyor.

Gelinim Mutfakta Aysun soyadı, instagram, Aysun Kuşatan kimdir, nereli
Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan

 

Gündüz kuşağı programlarından Gelinim Mutfakta izleyicileri yarışmacılardan Aysun Kuşatan'ın kim olduğunu araştırıyor. Aysun Kuşatan Gelinim Mutfakta 3.sezon şampiyonudur. 25 yaşında olan Aysun Kuşatan aslen Sakaryalıdır. Programda kayınvalidesi Nurten hanımla bir arada altınları toplamak için yarışan Aysun Kuşatan, daha önce Zuhal Topal'la Sofrada programına da katılarak kamera önü tecrübesi yaşamıştı.

Gelinim Mutfakta Aysun soyadı, instagram, Aysun Kuşatan kimdir, nereli
Aysun ve kayınvalidesi Nurten hanım

 

Gelinim Mutfakta Aysun, 25 yaşında aslen Sakaryalıdır. 5 yıldır evli olan yarışmacının 5 yaşında oğlu vardır. İstanbul Pendik'ten yarışa katılan Aysun Kuşatan, pratik, tahlilci ve hırslı biri olduğunu söylüyor. Müsabakada kayınvalidesi Nurten hanımla bir arada altınları toplamak için yarışan Aysun Kuşatan, daha önce Zuhal Topal'la Sofrada programına da katılarak kamera önü tecrübesi yaşamıştı.

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN HAMİLE Mİ?

Gelinim Mutfakta Aysun, bu sezonun son bölümlerinde hamile olduğunu açıkladı. 

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN INSTAGRAM HESABI

Aysun Kuşatan'ın instagram hesabı @aysunkusatan'dır.

AYSUN'A NE OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışmasının 4 Kasım 2022 Cuma günkü bölümünde Aysun bir anda fenalaştı. Fenalaşan Aysun'u sağlık ekipleri gece yarısında hastaneye kaldırdı.

Aysun'a ne oldu, Gelinim Mutfakta'da korku dolu anlar yaşandı? Aysun kimdir, hamile mi?
Aysun'a ne oldu, Gelinim Mutfakta'da korku dolu anlar yaşandı? Aysun kimdir, hamile mi?

 

Aysun'un hamile olması nedeniyle baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadığı tahmin ediliyor. Yarışma esnasında ne olduğu açıklanacak. Bilindiği üzere Aysun, hamile olduğunu açıklamıştı. 

Ancak yaşanan olaydan sonra gittiği doktorda farklı bir haber almıştı. Aslında Aysun'un hamileliği "yalancı hamilelik"miş. Yani Aysun hamile değil. 

 

Yorumlar