Gelecek Partisi'nden sessiz sedasız kongre

Gelecek Partisi, ikinci olağan kongresinde bir kez daha Ahmet Davutoğlu'nu genel başkan olarak seçti.

Google Haberlere Abone ol
Gelecek Partisi'nden sessiz sedasız kongre

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan ve basına kapalı gerçekleşen Gelecek Partisi'nin 2'nci Olağan Büyük Kongresi'nde, Ahmet Davutoğlu yeniden genel başkanlığa seçildi. Kongrenin, asgari düzeyde katılım ve büyük bir vakarla yapıldığı belirtildi.

Davutoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, kongrenin büyük bir coşku ve heyecanla hazırlandığını fakat yaşanan acılar sebebiyle şehitlerin ruhunu incitmemek adına sade bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade etti.

Ayrıca, yasal zorunluluklar doğrultusunda kongrenin asgari düzeyde katılım ile yapıldığını belirtti. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Davutoğlu, yeni oluşan parti yönetimine başarılar diledi ve kongrenin millet için hayırlı olmasını temenni etti.

Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Büyük bir coşku ve heyecanla hazırlandığımız ikinci büyük olağan kongremizi, yaşadığımız acı sebebiyle, şehitlerimizin ruhunu incitmeden; büyük bir vakar içerisinde, yasal zorunluluk nedeniyle asgari düzeyde katılım ile gerçekleştirdik. Bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederken, yeni oluşan parti yönetimimize görevlerinde başarılar diliyorum. Kongremiz, milletimiz için hayırlı olsun" dedi.

Yorumlar