Gedik Üniversitesi'nden çocuklara stem eğitimi

GÜYEM 2017 Bahar döneminde hem çocuklara, hem de yetişkin ve profesyonellere yönelik pek çok eğitim programı yürütüyor.

Google Haberlere Abone ol
Gedik Üniversitesi'nden çocuklara stem eğitimi

İstanbul Gedik Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi farklı alanlarda kendilerini geliştirmek isteyen kişilere, nitelikli iş bulma olanakları sağlayıcı yenilikçi programlar düzenliyor, kurumların taleplerine uygun, çağdaş donanımlı, kalifiye elemanlar yetiştirecek eğitim programları sunuyor.

Çocuklara yönelik sunulan eğitim programları kapsamında ingilizce ve Stem aktiviteleri yer alıyor. Mart ayı ortasında başlayacak Stem eğitimleri 4-8 yaş arası (Jr. Stem A), 9-13 yaş arası (Jr. Stem B) ve 14 ve üstü yaş grupları için (Sr. Stem) programlarını kapsıyor. Aynı eğitim kapsamı içerisinde Stem eğitimi verecek “Eğitmenlerin Eğitimi” programı da yer alıyor.

Stem Eğitimleri Nedir?
Stem, yaparak öğrenim aracı robotik setlerini bütünsel öğrenim çözümleri ile birlikte sunarak öğrencilerin Fen bilgisi, Teknoloji, Mühendislik, Matematik ve Bilgisayar programcılığı konularında başarı seviyesini arttırılmasını amaçlamaktadır.
Jr. Robotics çocukların ve gençlerin öğrenmekten keyif almalarını sağlayan, eğitim dünyasını temelden değiştiren çözümler sunmak için yatırımlar yapmaya devam etmektedir.
Stem Eğitimleri tüm dünyada önemi giderek artan “yaparak öğrenim” içerikleriyle çocuklara ve gençlere hayallerine ulaşma cesareti kazandırmakta, analiz ve problem çözme yeteneklerini geliştirmektedir.

Yorumlar