Gazinin aracında el bombası bulundu

Trabzon'da yaşanan silahlı çatışma olayından sonra arama yapa Jandarma gazi olduğu belirlenin kişinin aracında el bombası buldu.

Google Haberlere Abone ol
Gazinin aracında el bombası bulundu

Trabzon'da bazı kişilerin havaya ateş açması üzerine bölgeye jandarma ekibi sevk edildi. Jandarmayı gören şahıslar ise olay yerinden kaçtı. Şahısların aracında yapılan aramada ise silahlar ve iki el bombası bulundu. Aracın sahibi olduğu belirlenen gazi ise gözaltına alındıktan sonra adli kontrolle serbest kaldı.

Trabzon’un Düzköy ilçesi Alazlı Mahallesi'nde gazi olduğu öğrenilen M.Ö. ve arkadaşları silahla havaya ateş etmeye başladı.

Enis Yıldırım'ın haberine göre, mahallenin kırsal kesiminde eğlenen ve alkol aldığı iddia edilen grup, semt sakinleri tarafından jandarmaya şikayet edildi. Bölgeye ulaşan jandarma ekiplerini gören şahıslar olay yerinden kaçtı.

Savcılıktan arama izni alan jandarma olay yerinde terk edilen araçta arama yaptı. M.Ö.'ye ait araçta çok sayıda silah, mermi ve 2 adet el bombası çıktı.

Özel harekat polisi olarak Güneydoğu Anadolu'da çok sayıda operasyona katıldığı öne sürülen M.Ö.'nün ise ifadesi alındı. El bombalarını PKK'ya yönelik operasyonlarda bulduğunu söyleyen M.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar