Gaziantep'teki Naksan Holding davası

- FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddiasıyla tutuklu bulunan Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı sanık Cahit Nakıboğlu'nun da aralarında yer aldığı 27 sanığın yargılandığı davanın duruşması, sanık avukatlarının savunmalarının ardından ertelendi

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep'teki Naksan Holding davası

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "para kasası" olduğu öne sürülen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı tutuklu sanık Cahit Nakıboğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 sanığın yargılanmasına devam edildi.

9. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Cahit ve oğlu Taner Nakıboğlu ile Cihan Dağcı, Murat Zar ile tutuksuz sanıklar ve avukatları katıldı.

Sanık avukatları, müvekkillerinin suçsuz olduklarını, herhangi bir terör örgütüne üye olmadıklarını öne sürerek beraatlerini talep etti.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Cahit Nakıboğlu'nun cezaevinde kalabileceği yönündeki sağlık raporunu dikkate alarak tahliye talebini reddetti.

Diğer tutuklu sanıkların da mevcut dava dosyaları dikkate alarak tutukluluklarının devamına karar veren mahkeme, karar için duruşmayı 4 Eylül'e erteledi.


Yorumlar