Gaziantepli iş adamlarından 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na destek

- GAHİB üyelerince FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olanların aileleri ve yaralılara yönelik başlatılan kampanyaya 555 bin lira yardım yapıldı

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepli iş adamlarından 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na destek

GAZİANTEP (AA) - Gaziantepli iş adamları, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olanların aileleri ve yaralananlara yönelik başlatılan kampanyaya 555 bin lira destek verdi.

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Salahattin Kaplan, yaptığı yazılı açıklamada, FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne, demokrasiye, özgürlüğe ve vatanın bağımsızlığına yönelik saldırı yaptığını hatırlattı.

Gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminde canlarını hiçe sayarak eli silahlı ve kanlı terör örgütü üyelerinin karşısında dimdik duran, ülkeyi ve demokrasiyi korumak için şehadet şerbetini içen vatandaşların geride bıraktığı ailelerine destek olmanın herkesin insani ve vatandaşlık görevi olduğunu belirten Kaplan, şunları kaydetti:

"Türkiye’nin bu kampanyaya ses vereceğine ve büyük destekler sağlayacağına olan inancım büyüktür. Kaplan ailesi olarak bizler de bu kampanya için aile bireylerimizin sahibi olduğu firmalar üzerinden 555 bin lira bağış yaparak destek olmaya çalıştık. Bu yardımlar şehitlerimizi geri getirmeyecektir ama geride bıraktıkları ailelerinin, yakınlarının kanayan yaralarına bir nebze olsun merhem olacaktır. 15 Temmuz gecesi demokrasimizi, ülkemizi korumak için canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."



Yorumlar