Gazi Üniversitesi personel alımı gerçekleştirecek

Gazi Üniversitesi İŞKUR işbirliğiyle ilköğretim mezunu 80 personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılabilir.

Google Haberlere Abone ol
Gazi Üniversitesi personel alımı gerçekleştirecek

Gazi Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. İŞKUR üzerinden yapılacak alımlar için başvuru süreci başladı. İşte şartlar.

Türkiye İş Kurumu haftanın yeni ilanlarını paylaştı. 8 Haziran 2020 tarihi ile yayımlanmış olan ilanlara göre Gazi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere İlköğretim mezunu adaylar içerisinden Temizlik personeli alımı yapılacak. Başvuru süreci başlamış olup 12 Haziran 2020 tarihinde sona erecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Gazi Üniversitesi kadın ve erkek adaylar içerisinden temizlik personeli alımı yapılacak. En az ilköğretim mezunu alım yapılacak. İşte başvuru şartları;

1) 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

2) 18 yaşını tamamlamış olmak.

3) Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

 4) Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

5) Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak.

6) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.

7) İşe alınacak işçilerin deneme süresi en çok iki ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir.

8) Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan - sınav sürecinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Adayların Ankara ilinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.
Adayların 24 saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve dış mekanda çalışmasına engel durumunun olmaması
Adayların en fazla 35 yaşında olmaları
Adaylar, başvurunun son günü itibarıyla duyuru ekinde yer alan tabloda meslek kollarına uygun olarak talep edilen eğitim durumu ve özel şartlara haiz olması gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Gazi Üniversitesi temizlik personeli alımı için başvurular 8 Haziran 2020 tarihi ile 12 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar başvurularını ( 00005521660 - 00005521675 ) ilan numaraları ile gerçekleştirecklerdir. 

 

Yorumlar