Gazeteci Güngör Dalay’dan anlamlı sergi

45 yıldır gazetecilik yapan Güngör Dalay, biriktirdiği Atatürk fotoğrafları ile Muğla’nın Bodrum ilçesinde sergi açtı. Serginin açılışını Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu yaptı.Deneyimli gazeteci...

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Güngör Dalay’dan anlamlı sergi

45 yıldır gazetecilik yapan Güngör Dalay, biriktirdiği Atatürk fotoğrafları ile Muğla’nın Bodrum ilçesinde sergi açtı. Serginin açılışını Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu yaptı.

Deneyimli gazeteci Güngör Dalay, 50 yıldır biriktirdiği Mustafa Kemal Atatürk fotoğraflarından oluşan sergi açtı. Heredot Kültür Merkezi’nde açılan sergide Mustafa Kemal Atatürk’e ait 150 fotoğraf yer aldı. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Uslu sergi açılışına katıldı. Sergiyi gezerek fotoğrafları inceleyen Yılmaz ve Uslu koleksiyonu hakkında Güngör Dalay’dan bilgi aldı.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Güngör Dalay’ın Atatürk fotoğrafları konusunda ciddi birikiminin olduğunu ifade ederek “bu fotoğrafları da burada sergilenmesi çok güzel. Sergiyi bir dahaki sefere resmi etkinlikler çerçevesinde değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Gazeteci Güngör Dalay ise meslektaşlarına yaptığı açıklamada Atatürk hayranlığının dile getirerek "Bütün Atatürk fotoğraflarını, hatta ben de olmayanları da toplayıp bu sergiyi hazırladım. Sergim 150 fotoğraftan oluşuyor. Bu fotoğrafların saklaması çok güç” şeklinde konuştu.

Yorumlar