Gazeteci Çandar'dan terörist kıza tepki çeken övgüler

Gazeteci Çandar, Gezi Parkı olaylarından sonra terör örgütü PKK'ya katılan ve orada öldürülen kızı övdü. Çandar'ın övgüsü takipçilerinin sert tepkisine neden oldu. Bir teröristi övdüğünü hatırlatan takipçileri, "siz milletin çocuğuna gaz verin sonra oturup konforlu konaklarınızda twit atın anca" şeklinde mesajlar paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Çandar'dan terörist kıza tepki çeken övgüler

Sonhaberler | Haber Merkezi

Gazeteci Cengiz Çandar, Gezi olaylarından tanınan PKK'lı terörist içinin yandığını söyledi. Gezi olayları sırasında "Kırmızı fularlı kız" olarak tanınan Ayşe Deniz Karacagil, terör örgütü PKK'ya katılarak çatışmalara girdi. Karacagil'in Rakka'da öldürülmesi üzerine tweet atan Cengiz Çandar, içinin yandığını söyledi. Çandar, tweet'inde "Kırmızı Fularlı Kız, Gezi'nin içimizi ısıtan en güzel gülüşlü meleği, Rakka önünde toprağa düşüp yıldızlara yükselerek içimizi yine yaktı." ifadelerini kullandı.

Çandar'ın mesajı Twitter takipçilerinin sert tepkisine neden oldu. Bazı takipçileri Çandar'a ağır hakaretlerde bulunurken bazıları ise terör örgütünü övmesine sert tepki gösterdi. Takipçilerden birinin, "siz milletin çocuğuna gaz verin sonra oturup konforlu konaklarınızda twit atın anca" şeklindeki ifadesi ise dikkat çekti. 

Yorumlar