Garanti'den KOBİ'lere "Yeni Yıl Kredisi"

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, KOBİ'lere yeni yıl için, 3 aya kadar geri ödemesiz dönem avantajlı "Yeni Yıl Kredisi" sunuyor. Banka'dan yapılan açıklamaya...

Google Haberlere Abone ol
Garanti'den KOBİ'lere "Yeni Yıl Kredisi"

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, KOBİ'lere yeni yıl için, 3 aya kadar geri ödemesiz dönem avantajlı "Yeni Yıl Kredisi" sunuyor.

Banka'dan yapılan açıklamaya göre, 30 Kasım'a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında müşteriler, geri ödemesini dilerse ilk 3 ayı ödemesiz olmak üzere, minimum 10 bin lira tutarında kredi için 12 aydan 48 aya kadar vadeyle ya da minimum bin lira tutarında kredi için 48 aya kadar eşit taksitle gerçekleştirebilecek.

KOBİ'lere yönelik kampanyadan, tarım sektöründe faaliyet gösteren ve çiftçi belgesine sahip müşteriler yararlanamayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, Türkiye ekonomisinin bel kemiğini oluşturan KOBİ'lerin hayatını kolaylaştıracak ürün ve hizmetlere devam ettiklerini belirtti.

Bu yılı geride bırakmaya hazırlanırken, sundukları 3 aya kadar geri ödemesiz Yeni Yıl Kredisi'yle, KOBİ'leri finansal açıdan rahatlık sağlamayı amaçladıklarına dikkati çeken Karadere, Garanti Bankası olarak, esnaf ve KOBİ'lere finansal destek ihtiyacına cevap veren ürünler sunmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Yorumlar