Garanti Mortgage ile konut alanlara ev hediyesi Bonus'tan

- Garanti Mortgage'dan minimum 50 bin lira konut kredisi kullananlar, Bonus üye iş yerlerinden yapacakları her 100 lira ve üzeri beyaz eşya, mobilya ve yapı market alışverişlerinde yüzde 10, toplamda 250 liraya varan Bonus kazanacak

Google Haberlere Abone ol
Garanti Mortgage ile konut alanlara ev hediyesi Bonus'tan

İSTANBUL (AA) - Mortgage Uzmanı Garanti, yeni bir ev almak amacıyla konut kredisi kullanan müşterilerinin ev hediyesini, kredi kartı Bonus ile veriyor.

Garanti Bankası açıklamasına göre, Mortgage Uzmanı Garanti, 30 Kasım'a kadar Garanti Mortgage'dan minimum 50 bin lira konut kredisi kullananlar, 8 Aralık 2017-8 Ocak 2017 tarihlerinde, Bonus üye iş yerlerinden yapacakları her 100 lira ve üzeri beyaz eşya, mobilya ve yapı market alışverişlerinde yüzde 10, toplamda 250 liraya varan Bonus kazanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, cazip konut projeleriyle ev sahibi olanların sayısının hızla arttığını belirterek, "Ev sahibi olurken Garanti Mortgage’ın avantajlı faiz oranları ve kredi seçeneklerini tercih eden müşterilerimize bir ev hediyesi vermek istedik. 1 aydan fazla sürecek kampanya kapsamında 250 liraya varan Bonus hediye ederek ev ihtiyaçlarına küçük bir katkıda bulunuyoruz. Önümüzdeki dönemde, farklı kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olan müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar