Garanti Bankası kredi kartları Ramazan boyunca kazandırıyor

- Ramazan boyunca harcamalarını Garanti Bankası kredi kartlarıyla yapanlar bol bol bonus ve ekstra uçuş mili kazanıyor

Google Haberlere Abone ol
Garanti Bankası kredi kartları Ramazan boyunca kazandırıyor

İSTANBUL (AA) - Ramazan boyunca harcamalarını Garanti Bankası kredi kartlarıyla yapanlar bol bol bonus ve ekstra uçuş mili kazanıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Garanti Ödeme Sistemleri, kredi kartı müşterileri için Ramazan’a özel kampanyalar hazırladı. Ramazan boyunca harcamalarını Garanti Bankası kredi kartlarıyla yapanlar bol bol bonus ve ekstra uçuş mili kazanıyor.

Ramazan Kampanyası kapsamında Bonus sahipleri, 17 Haziran’a kadar, Bonus üyesi iş yerlerinden market veya akaryakıt sektörlerinde yaptıkları 125 lira ve üzeri ilk harcamada 10 lira, üçüncü harcamada 20 lira, beşinci harcamada 40 lira, toplamda 70 lira bonus kazanıyor. Kart sahipleri kampanyaya ilk harcamalarından önce “KAZAN” yazıp 3340’a SMS atarak veya BonusFlaş uygulamasından "Hemen Katıl" butonunu tıklayarak katılabiliyor.

Miles&Smiles kredi kartı sahipleri ise 17 Haziran tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında market ve akaryakıt sektörlerinde yaptıkları 150 lira ve üzeri her harcamaya ekstra 250 mil, toplamda ekstra 2.500 mil kazanıyor. Kampanyaya katılacak Miles&Smiles kredi kartı sahiplerinin ilk harcamadan önce “BEREKET” yazıp 3340’a SMS göndermesi ya da BonusFlaş uygulamasındaki “Hemen Katıl” butonunu tıklaması gerekiyor.

American Express Card sahipleri de 15 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında yapacakları 200 lira ve üzeri market ve restoran harcamalarının her birine 10.000 Membership Rewards, toplamda 50.000 Membership Rewards Puan kazanıyor. Kampanyadan, ilk harcamadan önce "RAMAZAN" yazıp yurt içinden 3340’a, yurt dışından +905327523340’a SMS gönderen veya BonusFlaş’tan "HEMEN KATI" butonuna tıklayan kart sahipleri yararlanabiliyor.

Yorumlar