Gamecell 2017, güncellemeleriyle devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Şubat ayı içerisinde yeni tasarımı ve bol ödüllü turnuvalarıyla oyuncularla buluşan Gamecell kullanıcılarını yeni sürprizler bekliyor....

Google Haberlere Abone ol
Gamecell 2017, güncellemeleriyle devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Şubat ayı içerisinde yeni tasarımı ve bol ödüllü turnuvalarıyla oyuncularla buluşan Gamecell kullanıcılarını yeni sürprizler bekliyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar, artık büyük ödüller ve yüzlerce katılımcının yer aldığı Gamecell turnuvalarını detaylı bir şekilde takip edebileceği turnuva bölümüne ve e-spor hakkında güncel video içerikleri, makaleler ve sektörel haberlere Gamecell Hive sayfasından ulaşabilecek.

Ayrıca yeni tasarımda kullanıcılar Buzz tarafında oyunlara ait haberlere ve incelemelere daha kolay ulaşırken, e-spor kısmında da detaylı içeriklere erişim sağlayabilecek. Market kısmında ise istenilen oyuna Turkcell cep telefonu faturasına taksit imkanı ile sahip olabilecek.

Geçen ay Gaming İstanbul Oyun Fuarında Monster teknoloji sponsorluğunda gerçekleştirilen Gamecell Hive League of Legends turnuvası, Gamecell FIFA 17 Türkiye Şampiyonası ve Vainglory turnuvalarında toplamda 81 bin 290 lira ödül dağıtılmıştı.

Yorumlar