Galatasaray'dan tribünlere karton taraftar kararı

Galatasaray, koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanacak maçlarda tribünleri boş bırakmayarak karton taraftarlar yerleştirecek.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan tribünlere karton taraftar kararı

Koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanacak maçlar için kulüpler alternatifler üretmeye devam ediyor. Almanya Bundesliga’nın ardından tüm Avrupa ve ülkemizde de maçlar seyircisiz oynanacak. Mönchengladbach kulübünün de başlattığı ‘karton taraftar’ modelinin benzerini Galatasaray da uygulamaya koydu.

Galatasaray kulübü, Türk Telekom Stadyumu’nda taraftarlarının fotoğrafına ve maketine yer verecek. “Galatasaraysız olmaz, sensiz hiç olmaz!” ismini verien bu kampanya kamuoyuna duyuruldu. Sarı kırmızılı kulüp, bu kampanyaya katılan seyircilerinin fotoğraflarını karton maketlerin üzerine basarak tribüne asacak.

Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak Gaziantep, Trabzonspor ve Göztepe maçlarında taraftarların sesi olmasa da fotoğrafları ve maketleri tribünde olacak. Karton taraftar ve fotoğrafları Türk Telekom Stadyumu’nda sahaya en yakın konumda bulunan Doğu Alt, Kuzey Alt ve Güney Alt tribünlerine yerleştirilecek.

149 TL'YE SATIN ALINACAK

“Galatasaraysız olmaz, sensiz hiç olmaz!” sloganıyla başlatılan kampanyaya katılmak isteyen taraftarlar www.sensizolmazgs.com adresi üzerinden kayıt yaptırabilecek. Kampanya, kombine sahiplerine özel indirim ile 123 TL’den satış sunulurken, genel satış rakamı ise 149 TL olarak açıklandı.

Yorumlar