Galatasaray'dan ihraç edilen Hakan Şükür, istifa etti

Galatasaray yönetimi tarafından kulüpten ihraç edilen Hakan Şükür, resmi Twitter'dan istifa ettiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan ihraç edilen Hakan Şükür, istifa etti


Galatasaray yönetimi tarafından kulüpten ihraç edilen Hakan Şükür, resmi Twitter'dan istifa ettiğini açıkladı.

Galatasaray Genel Kurulu'nda ihraç edilmeyen  eski futbolcular Hakan Şükür ve Arif Erdem, bugün Sarı-Kırmızılı yönetim tarafından ihraç edildi. Hakan Şükür ve Arif Erdem ile birlikte 2 bin 750 kişinin de kulüple ilişiği kesildi. 

HAKAN ŞÜKÜR'DEN İSTİFA KARARI
Galatasaray yönetiminin aldığı bu kararın ardından Hakan Şükür, resmi Twitter hesabından kulüpten istifa ettiğini açıkladı.

İşte Hakan Şükür'ün yayınladığı o istifa yazısı;

Saygı değerdivan, çok değerli Galatasaray Genel Kurulu üyeleri ve Avrupa Fatihi Galatasaray'ın büyük taraftarı,
Kongre öncesi ve sonrası yaşanılanlar beni olduğu kadar sanırım hepimizi ziyadesi ile üzmüştür. Bu yaşananları izah etmek hiçbir şekildemümkün değil.

Bu vesile ile akıl ve hukuk tutulmasıyaşadığımız bu süreçte, çok sevdiğim Galatasaray kongre üyelerinin aldığı ve beni tatmin edemeceğiniz şekilde duygulandıran karardan sonra, kulübümün ve Galatasaraylıların yaşadıklarını haketmediğini düşünüyorum.

Bu yüzden ütesi bulunduğum, çok sevdiğim Galatasaray Spor Kulübü üyeliğinden sizleri daha fazla meşgul ve rahatsız etmeden, bana bu güzel duyguyu yaşatan Genel Kurul üyelerinin affına sğınarak istifa ettiğimi beyan ediyor, kabulünü yüce heyetinizden arz ediyorum. Söz konusu Galatasaray ve Galatasaraylıların huzuru ise gerisi teferruattır. Her birinizi çok seviyorum.

Son olarak; "Hadibana küstün, Ahmet'e Mehmet'e küstün, Galatasaray'a nasıl küseceksin?"

Hakan Şükür"

Yorumlar