Galatasaray'dan çok tartışılacak Falcao açıklaması

Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında aldığı yenilgiden sonra gözler milyonlarca lira ödenerek getirilen Falcao'nun durumuna çevrilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan çok tartışılacak Falcao açıklaması

Galatasaray'ın Bekiştaş karşısında aldığı yenilginin yankıları sürerken, binbir umutla transfer edilen golcü için çok tartışılacak bir açıklama geldi.

Derbi sonrası konuşan kulüp doktoru Yener İnce, Falcao'nun tedavisi tamamlandı. Oynamasına engel bir durum yok. Ağrıları olduğunu söylüyor. Takım içerisine Falcao'nun ağrılarına benzer ağrıları olanlar var ama oynuyorlar." dedi.

İnce, "Falcao'nun tedavisi tamamlandı. Oynaması risk teşkil etmiyor ama oyuncunun da istemesi lazım. Falcao, ağrıları olduğunu söylüyor, onu zorla sahaya süremeyiz. Takım içerisine Falcao'nun ağrılarına benzer ağrıları olanlar var ama oynuyorlar. Falcao ağrılarının olmadığını söylediği andan itibaren oynayabilir" dedi.

Galatasaray'ın Kolombiyalı oyuncusu Falcao, Beşiktaş maçının kadrosunda yer almadı. Aşil tendonundaki ağrısı nedeniyle yaklaşık 20 gündür takımla çalışamayan 33 yaşındaki futbolcu, Gençlerbirliği, Demir Grup Sivasspor ve Real Madrid maçlarının ardından Beşiktaş derbisinde de takımını yalnız bıraktı.

Yorumlar

kubilay Saf'ları kazıklamak kolay. Dünya yıldızıymış. Nasıl yıldız sa. On beş senede 88 gol atmış her sezona bölersen 5.8 gol düşüyor. Ahmaklık bedava. GS Yöneticilerine sesleniyoruz. Emekli yıldız istemiyoruz. Yoksa GS başında defolup gidin.