Galatasaray, Zaha ve Kerem Aktürkoğlu'nun Golleriyle Trabzonspor'u Deplasmanda Yendi

Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor'a konuk olduğu maçı 5-1 kazanarak şampiyonluk yarışında önemli bir engeli daha aştı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray lig yarışında önemli bir engeli aştı

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor ile karşılaştı. Maçın ilk golü, 13. dakikada Wilfried Zaha tarafından atıldı. Bu golle Galatasaray, erken bir üstünlük kurmuş oldu.

ABDÜLKERİM BARDACKI'NIN SAKATLANMASI

Karşılaşmanın 44. dakikasında Trabzonspor'dan Abdülkerim Bardakcı sakatlık yaşadı. Abdülkerim, kendini topsuz alanda yere bıraktı ve maça devam edemedi. 45. dakikada Davinson Sanchez, Abdülkerim'in yerine oyuna dahil oldu.

ZAHA'DAN İKİNCİ GOL

Galatasaray'ın ikinci golü, 61. dakikada Wilfried Zaha tarafından atıldı. Trabzonspor'un kaptırdığı top sonrasında hızlı gelişen atakta Kerem Demirbay'ın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Zaha, düzgün bir vuruşla skoru 2-0'a taşıdı.

KAAN AYHAN FARKI ARTIRDI

dakikada Kaan Ayhan'ın attığı golle Galatasaray, farkı üçe çıkardı. Bu gol, maçın gidişatını daha da Galatasaray lehine çevirdi.

ENİS DESTAN'IN GOLÜ

Maçın 79. dakikasında Trabzonspor'dan Enis Destan gol atarak farkı ikiye indirdi. Bu gol, Trabzonspor için umut ışığı oldu.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN MUHTEŞEM GOL

dakikada Galatasaray'ın dördüncü golü Kerem Aktürkoğlu tarafından atıldı. Tanguy Ndombele'nin sol kanattan yaptığı pasla topu alan Kerem, yaklaşık 25 metreden yaptığı plase vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 4-1 oldu.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor'u 5-1 mağlup etti. Bu sonuçla Galatasaray, ligdeki puanını artırdı ve önemli bir galibiyet elde etmiş oldu.

Yorumlar