Galatasaray Başakşehir maçı kaç kaç, golleri kim attı?

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'in 6. haftasında konuk olduğu RAMS Başakşehir'i 2-1 yenerek üst üste 4. galibiyetini elde etti

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray Başakşehir maçı kaç kaç, golleri kim a

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında konuk olduğu RAMS Başakşehir'i 2-1 yenerek, galibiyet serisine bir yenisini ekledi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada Galatasaray'ın gollerini Hakim Ziyech ve penaltıdan Mauro Icardi atarken, RAMS Başakşehir'in golünü ise Leo Dubois kaydetti.

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI KAÇI ÖZETİ

İki takımın da birer maçının eksik olduğu ligde Galatasaray puanını 13'e çıkartırken, RAMS Başakşehir 3 puanda kaldı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıktan sonraki maçlarında sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor ve RAMS Başakşehir'i mağlup etme başarısı gösterdi.

SON 18 RESMİ MAÇINDA MAĞLUP OLMADI

Galatasaray, son 18 resmi maçında mağlubiyet yüzü görmedi.

Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı.

"Cimbom" bu sezon da Trendyol Süper Lig'de 5, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 1 olmak üzere çıktığı 12 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı.

ICARDİ, BURAK YILMAZ'I GEÇTİ

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Medipol Başakşehir karşısında attığı golle başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Arjantinli futbolcu, Süper Lig'de ilk 11'de çıktığı son 12 karşılaşmada da ağları havalandırdı.

Mauro Icardi, Trabzonspor forması altında Süper Lig'de 2010-2011 sezonunun son ve 2011-2012 sezonunun ilk bölümünü kapsayan bölümde ilk 11'de çıktığı 11 maçta gol atan Burak Yılmaz'ı da geride bıraktı.

ICARDİ RESMİ MAÇLARDAKİ GOL SAYISINI 9'YA ÇIKARDI

Mauro Icardi, bu sezon forma giydiği 10 resmi müsabakadaki gol sayısını 9'a çıkardı.

Süper Lig'de forma giydiği son 4 müsabakada 6 gol atan Icardi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 kez skoru değiştirerek takımına katkı verdi.

ZİYECH İLK GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Hakim Ziyech, yeni takımında ilk golünü RAMS Başakşehir maçında attı.

Ziyech, karşılaşmanın 43. dakikasında takımının ilk golünü kaydetti.

KAZIMCAN KARATAŞ SAKATLANDI

Galatasaraylı futbolcu Kazımcan Karataş, geçirdiği sakatlık nedeniyle maça devam edemedi.

Orta sahada rakibi ile girdiği mücadele sonrası yerde kalan ve sol dizini tutan Kazımcan Karataş, saha içinde yapılan müdahalenin ardından kenara alındı.

Sağlık ekibinin maça devam edemeyeceğini belirttiği Kazımcan Karataş'ın yerine 29. dakikada Kaan Ayhan oyuna dahil oldu.

BAŞAKŞEHİR'İN GOLÜNÜ DUBOİS KAYDETTİ

Karşılaşmada RAMS Başakşehir'in golünü geçen sezon Galatasaray'da forma giyen Leo Dubois attı.

Sarı-kırmızılı ekibin sezon başında RAMS Başakşehir'e kiraladığı Fransız futbolcu, 64. dakikada takımının golünü kaydetti.

 

Yorumlar