Galatasaray Alanya maçı kaç kaç, golleri kim attı, maç özeti?

Galatasaray maç hakemi kim, Galatasaray-Alanyaspor maçı kaç kaç bitti, golleri kim attı, maç özeti

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray Alanya maçı kaç kaç, golleri kim attı?

Galatasaray Alanya maçı kaç kaç, golleri kim attı, maç özeti? Galatasaray maçı hakemi kim, Galatasaray-Alanyaspor maçı kaç kaç bitti, golleri kim attı, maç özeti...

Galatasaray-Alanyaspor maçında iki golün VAR'dan dönmesi tepkilere neden olurken maçın hakeminin kim olduğu merak edildi. 

GOLLERİ KİM ATTI, MAÇ ÖZETİ

Maçın ilk yarısı tamamlandı. Galatasaray soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle girdi.

İKİNCİ DEVRE

90.Dakika: Maçta son düdük geldi. Galatasaray Alanyaspor'la 2-2 berabere kaldı.

90.Dakika: GOL! Alanyaspor beraberlik golünü attı. Sağ kanattan ceza sahasına gönderilen topta Ahmed Hassan düzgün bir vuruşla skor tabelasını eşitledi.Gol - Ahmed Hassan

85.Dakika: Jure Balkovec'in kullandığı köşe vuruşunda kale sahasında iyi yükselen Leroy Fer vuruşunu yaptı, Nelsson'dan kritik bir müdahale geldi.

84.Dakika: Sağdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Balkovec yine doğrudan kaleyi düşündü, Muslera bu kez geçit vermedi.

80.Dakika: Efkan Bekiroğlu'nun ceza sahası dışından attığı sert şutta top çerçeveyi bulmadı.

77.Dakika: Soldan ceza sahasına gönderilen ortada Leroy Fer topu önüne aldı ve yakın mesafeden .ok sert vurdu, kaleci Muslera sol ayağıyla çok iyi çıkardı.

77.Dakika: Galatasaray'da ikinci golün sahibi Icardi oyundan alındı, Seferovic oyuna dahil oldu.Mauro Icardi - Haris Seferovic

75.Dakika: Alanyaspor bu bölümde baskıyı kurmuş durumda. Sağ kanattan Zinedine Ferhat ceza sahasına görmek istedi ama Galatasaray savunması dikkatli.

73.Dakika: Alanyaspor'da Lusamba çıktı Zinedine Ferhat oyuna girdi.Arnaud Lusamba - Zinedine Ferhat

73.Dakika: Alanyaspor'da Oğuz Aydın, Leo Dubois'e yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.Sarı Kart - Oguz Aydin

71.Dakika: Galatasaray'da kalan dakikalarda Sergio Oliveira'nın yerine de Emin Bayram oyunda.Sérgio Oliveira - Emin Bayram

 

71.Dakika: Galatasaray'da golden sonra oyuna hamle geldi. Rashica çıktı Midtsjö oyuna girdi.Milot Rashica - Fredrik Midtsjö

70.Dakika: Galatasaray'da savunma arkasına sarkan Kerem, karşı karşıya pozisyonda kalecinin üzerinden aşırtma denedi ama Runarsson hata yapmadı.

68.Dakika: GOL! Alanyaspor farkı 1'e indirdi. Lusamba, ceza yayının hemen yanında savunmanın müdahalesi ile yerde kaldı. Kazanılan serbest vuruşta Balkovec, çok sert bir vuruşla takımını umutlandıran golü kaydetti.Gol - Jure Balkovec

65.Dakika: Icardi orta alanda kaptığı topu uzaktan kaleye gönderdi ama Runarsson gole izin vermedi.

64.Dakika: Bu bölümde Alanyaspor oyunun kontrolünü eline geçirdi.

61.Dakika: Alanyaspor'da sol kanattan gelişen atakta Oğuz'un ceza sahasına ortasında Ahmed Hassan kale önünde vuruşunu gerçekleştirdi, top yandan dışarı çıktı.

58.Dakika: Galatasaray'da az önce sakatlık yaşayan Kazımcan'ın yerine Berkan Kutlu oyuna dahil oldu.Kazimcan Karatas - Berkan Kutlu

58.Dakika: Alanyaspor'da Fatih Aksoy da oyundan alınıyor. Yerine giren isim İdrissa Doumbia.Fatih Aksoy - Idrissa Doumbia

57.Dakika: Alanyaspor'da Rassoul-Pereira değişkliği gerçekleşti.Khadim Rassoul - Pedro Pereira

56.Dakika: Galatasaray'da sakatlık yaşayan Kazımcan Karataş oyuna devam edemeyecek gibi duruyor. Berkan oyuna girecek.

53.Dakika: DİREKTEN DÖNDÜ! Alanyaspor gole çok yaklaştı. Konuk ekipte Oğuz Aydın topu önüne aldıktan sonra çok sert vurdu direk gole izin vermedi.

49.Dakika: Galatasaray orta sahasında Sergio Oliveira'nın savunma arkasına gönderdiği topa Kerem hareketlendi ama kaleci Runarsson tehlikeyi erken sezdi ve topu uzaklaştırdı.

46.Dakika: Alanyaspor'da ikinci yarıda Candeias da görev almayacak. Oğuz Aydın oyunda.Daniel Candeias - Oguz Aydin

46.Dakika: Alanyaspor'da Yusuf Özdemir oyundan alındı. Balkovec oyuna girdi.Yusuf Özdemir - Jure Balkovec

46.Dakika: 'Galatasaray'da ikinci yarı başlarken Mertens yerini Leo Dubois'e bıraktı.

BİRİNCİ DEVRE

45 . Dakika: Alanyaspor'da Lusamaba, Sergio Oliveria'ya müdahalede bulundu ve Portekizli oyuncu yerde kaldı. Pozisyonda kart bekleyen Milot Rashica itirazlarını sürdürünce Ali Palabıyık sarı kartına başvurdu.Sarı Kart - Milot Rashica

42 . Dakika: Alanyaspor'da Daniel Candeias, ceza sahasına girdikten sonra yerde kaldı ve konuk ekip penaltı bekledi. Maçın hakemi Ali Palabıyık oralı olmadı.

39 . Dakika: Galatasaray'da Rashica'nın sol çapraza gönderdiği uzun topta Mertens kaleciyle karşı karşıya kaldı. Belçikalı oyuncunun, kalecinin sağına yerden vuruşunu Runarasson iyi bir refleksle dışarı çıkardı.

35 . Dakika: Galatasaray'da Sacha Boey'nin kırmızı kartı sonrası sağ beke Kerem Aktürkoğlu, geçti.

33 . Dakika: Galatasaray'da Sacha Boey ikili mücadelede Candeias'a arkadan yaptığı müdahalenin ardından maçın hakemi Ali Palabıyık tarafından doğrudan kırmızı kart gördü.Kırmızı Kart - Sacha Boey

29 . Dakika: Galatasaray bu bölümde kendi yarı alanında hazırlık pasları yapıyor.

27 . Dakika: Alanyaspor'da rakip yarı alanda kazanılan serbest vuruşta Efkan Bekiroğlu'nun kullandığı atışı ceza sahasında savunma karşıladı.

24 . Dakika: GOL GEÇERSİZ! Galatasaray'da savunma arkasına hareketlenen Icardi, ceza sahasına girdikten sonra aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi ancak ofsayt gerekçesi ile ikinci kez gol geçerli sayılmadı.

23 . Dakika: Golün şokunu üzerinden atlatmak isteyen Alanyaspor'da savunmanın arkasına atılan uzun pasa hareketlenen Efecan Karaca için yardımcı hakem ofsayt bayrağını havaya kaldırdı.

22 . Dakika: GOL! Galatasaray Icardi ile farkı 2'ye çıkardı. Alanyaspor'un çıkarken kaptırdığı topta Sergio Oliveira, ceza sahası içinde kazandığı topu hızlı bir şekilde Icardi'ye bıraktı. Arjantinli yıldızın çaprazdan düzgün vuruşunda top ağlara gitti, 2-0.Gol - Mauro Icardi

18 . Dakika: Galatasaray'da hücuma destek veren Sacha Boey, sağ kanattan ceza sahasına yerden ortaladı, Mertens ceza sahası içinde vuruşunu yaptı ancak kaleci Runarsson gole izin vermedi.

16 . Dakika: Galatasaray bu dakikalarda oyunun hakimi durumunda.

12 . Dakika: GOL! Galatasaray Mertens'le öne geçti. Sergio Oliveira'nın savunma arkasına gönderdiği topu Icardi, ceza sahasına koşu gösteren Mertens'e gönderdi. Belçikalı oyuncu rahat pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Dries Mertens, bu golle Galatasaray kariyerinin ilk golünü kaydetti.Gol - Dries Mertens

6 . Dakika: Galatasaray baskılı oynamaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takımda orta alanda topla buluşan Sacha Boey, sol ayağıyla sert vurdu kaleci Runarsson topu güçlükle kurtardı.

3 . Dakika: Galatasaray maçın başında Kerem Aktürkoğlu ile etkili geldi. Kerem'in ceza sahasında rakibinden sıyrıldıktan sonra sol çaprazdan yaptığı vuruş savunmadan döndü ve top Mertens'te kaldı. Belçikalı oyuncunun sol çaprazdan yaptığı vuruş filelerle buluştu ancak kale çizgisinde Icardi'ye çarpan top ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı.

1 . Dakika: Maçta ilk düdük geldi ve mücadele başladı.

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇ İLK 11'LER

Alanyaspor'un 11'i: Runarsson, Yusuf, Fatih, Furkan, Rassoul, Lusamba, Fer, Efkan, Efecan, Candeias, Ahmed Hassan

Galatasaray'ın 11'i: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Sergio Oliveira, Rashica, Mertens, Kerem, Icardi

GALATASARAY MAÇI HAKEMİ KİM?

Alanyaspor'da ise Yunus Bahadır ile Mert Yusuf Torlak'a ek olarak Portekizli kanat oyuncusu Ivan Cavaleiro maç kadrosunda yer alamayacak.

Nef Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Galatasaray - Alanyaspor maçını beIN Sports canlı yayınlayacak.

MAÇ SONRASI AÇIKLAMALAR

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları maçın sonucunun iki taraf için de adil olduğunu söyledi.

İtalyan teknik adam, Nef Stadı'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maçı iki farklı bölümde yorumlaması gerektiğini aktaran Farioli, "Galatasaray 10 kişi kalana kadar farklı bir mücadele vardı. İlk 15 dakikada oyuncularımız özellikle atmosfer baskısından kendilerini biraz izole etmeye çalıştı. Kırmızı karta kadar çok fazla yanlış kararlar verdik, çok fazla teknik ve taktik yanlışlar yaptık. Özellikle yediğimiz gollerde pozisyon okuma konusunda hatalar yaptık. Bunda Galatasaray'ın baskı kalitesi ve tribünlerin muhteşem atmosferi de etkili oldu." diye konuştu.

Futbolcularının oyun planına sadık kaldığını dile getiren genç teknik adam, "Güzel olan nokta, oyuncularımız kesinlikle oyun planından kopmadı. Özellikle kartların ardından şuurlarını kaybetmediler. Planlı bir şekilde devam ettik. Doğru ataklar yaptık. Bugün sanırım 1 puan iki taraf için de gayet adil. Çünkü hem biz hem Galatasaray bugün açık oynayarak aslında galibiyeti zorladı. İki taraf da bir puanla ayrıldı. Sanırım maçın hakkı buydu." ifadelerini kullandı.

Farioli, hakem Ali Palabıyık'ın ilk yarıda Galatasaraylı Sacha Boey'e verdiği kırmızı kartla ilgili soru üzerine, "Bir kontratak fırsatı yaratmıştık. Arkadaşımız eğer rakipten kurtulsaydı kaleciyle karşı karşıya kalıp belki kaleciyi de geçecekti. Hakem faulü verdi. Faulü verdiği için de bu kartı göstermiş oldu. Bunun değerlendirmesini ben yapmak istemiyorum. Çünkü ben ilk defa sizlerin karşısındayım ve gerçekten futbol konuşmak istiyorum. Bu benim işim değil." değerlendirmesinde bulundu.

Alanyaspor Teknik Direktörü, devre arasında sarı kartlı oyuncuları Daniel Candeias ve Yusuf Özdemir'i oyundan almasıyla ilgili ise "İkinci yarıda kesinlikle ikinci sarı kartları görürler düşüncesiyle değil de o riski almamak için oyuncuları çıkardım. Çünkü bizim oyun planımızda bir oyuncunun çok büyük önemi var. Ben 10 kişi kalma riskini almadığım için o oyuncuları oyundan çıkardım." şeklinde görüş belirtti.

 

Yorumlar