Fuse Tea İsrail Malı Mı Boykut Mu Fuse Tea Hangi Ülkenin Malı?

Fuse Tea İsrail Malı Mı Boykut mu New Jersey eyaletinde doğan ve zamanla dünya geneline yayılan Fuse Tea, modern çay kültürünün temsilcilerindendir. Peki, Fuse Tea İsrail malı mı, nerenin, İsrail ile maddi bağlantıları var mı? Tüm bu soruları sizler için araştırıdık, detaylar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Fuse Tea İsrail Malı Mı Boykut Mu Fuse Tea Hangi

Fuse Tea, çay kültürünün modern bir yorumu olarak dünya genelindeki çay severlerin beğenisini kazanmış bir markadır. ABD'nin New Jersey eyaletinde, Lance Collins ve Paula Grant tarafından Fuze Beverage adı altında 2000 yılında kurulmuş olan bu marka, Bruce Lewin'in finansal destek sağlaması ile önemli bir büyüme göstermiştir. Peki, Fuse Tea İsrail Malı Mı Boykut Mu Fuse Tea Hangi Ülkenin Malı?

FUSE TEA İSRAİL MALI MI BOYKUT MU?

Fuse Tea'nın temelleri, 2000 yılında Lance Collins ve Paula Grant tarafından atılmıştır. Başlangıçta Fuze Beverage olarak bilinen bu marka, Englewood Cliffs, New Jersey'de kurulmuş ve ilk finansal destek Bruce Lewin tarafından sağlanmıştır. Fuze Beverage, zamanla büyüyerek yeni nesil buzlu çayların öncüsü haline gelmiştir. Marka, çay, meyve ve aromatik otların eşsiz füzyonları ile tanınır, ve düşük kalorili, sürdürülebilir çay seçenekleri sunar.

Fuse Tea İsrail malı mı?
Fuse Tea İsrail malı mı?

 

ULUSLARARASI VARLIK

Fuse Tea, sadece Amerika'da değil, Avrupa'nın birçok ülkesinde de kendine sağlam bir yer edinmiştir. Belçika, Danimarka, İrlanda, Finlandiya, Fransa ve Almanya'da da varlığını sürdüren marka, buzlu çay sektöründe yenilikçi bir soluk getirmiştir.

İSRAİL PAZARINDAKİ YERİ

İsrail'de, Fuse Tea'nın tanıtımı 2012 yılında Coca-Cola'nın yerel franchising şirketi olan Central Bottling Company tarafından büyük bir pazarlama kampanyası ile gerçekleştirilmiştir. 2013 yılına gelindiğinde, marka, Coca-Cola Israel'in desteği ile soğuk çay pazarında Nestea'nin önüne geçmiş ve %57.7 pazar payı elde etmiştir. Fuse Tea'nın İsrail'deki bu başarısı, markanın global arenada ne denli güçlü bir konumda olduğunu gösteriyor.

Tüm bu bilgilere dayanarak özetleyecek olursak;

  • Fuse Tea Amerikan markasıdır, New Jersey'de kurulmuştur.
  • Belçika, Danimarka, İrlanda, Finlandiya, Fransa ve Almanya dahil birkaç Batı Avrupa ülkesinde mevcuttur​.
  • ABD'de güçlü bir varlık gösteriyor​
  • İsrail'de, Fuse Tea için önemli bir pazara sahiptir.
  • Fuse Tea ve İsrail entiteleri arasında belirli finansal bağlar vardır.
  • Sahibinin dini veya etnik geçmişi hakkında ise halka açık bilgi bulunmamaktadır.

Fuse Tea, kuruluşundan bu yana sadece Amerika'da değil, global arenada da önemli bir yer edinmiştir. Sürdürülebilir, düşük kalorili ve lezzetli buzlu çay seçenekleri sunan Fuse Tea, çay kültürünün modern bir yorumunu sunuyor.

Yorumlar