Furkan Çalıkoğlu ve Ayşegül Çınar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Furkan Çalıkoğlu kimdir, Ayşegül Çınar kimdir, nereli, kaç yaşında neden gündem oldu. Yasak Elma oyuncularından birinin gördüğü şiddet sonrasında gündeme gelen isim hakkında merakla araştırmalar yapılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Furkan Çalıkoğlu ve Ayşegül Çınar kimdir, nerelidi

Furkan Çalıkoğlu kimdir, Ayşegül Çınar kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne ile suçlanıyor? Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde bir dönem Lila karakterine hayat veren genç oyuncu Ayşegül Çınar'ın başına gelenler sonrasında Furkan Çalıkoğlu ismi gündeme geldi. Furkan Çalıkoğlu ve Ayşegül Çınar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Son dakika gelişmesine göre; Beyoğlu'ndaki bir otelin restoranında meydana gelen kavgayla ilgili haklarında dava açılan oyuncu Ayşegül Çınar ve tutuklanan erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu'nun, "görevli memura hakaret" ve "görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından yargılandığı dava dosyası, görevsizlik kararıyla Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.

İstanbul 52. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Furkan Çalıkoğlu, cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, taraf avukatları ve bazı müştekiler de salonda hazır bulundu. Duruşmada ifade veren müşteki Nebi Can Bozyiğit, restoranda aşçı olarak çalıştığını belirterek, olayı sanık Çalıkoğlu'nun başlattığını öne sürdü.

Ayşegül Çınar, erkek arkadaşı olduğunu açıkladığı Furkan Çalıkoğlu tarafından ölümle tehdit edildiğini açıklayarak gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulunmuştu. Geçen sezon Yasak Elma dizisinde Lila karakterine hayat veren genç oyuncu Ayşegül Çınar çok konuşulacak bir haberle magazin basınının gündemine geldi. 

Daha önce uyuşturucu madde temin etme ve satma suçlamalarıyla birlikte erkek arkadaşıyla birlikte gözaltına alınan Ayşegül Çınar, şimdi o erkek arkadaşı tarafından ölümle tehdit edildiğini belirterek gündeme gledi. 

İddiaya göre Ayşegül Çınar, bir işletmede Furkan Çalıkoğlu ile tartıştı. Erkek arkadaşı tarafından şiddete maruz kalan Çınar, bir süre sonra erkek arkadaşının kendisini ölümle tehdit ettiğini belirterek mekandaki vatandaşlardan yardım istediği belirtiliyor. 

Olayın İstanbul'da Etiler'de bir restoranda meydana geldiği iddia ediliyor.

Ayşegül Çınar, Yasak Elma başrol oyuncusu Talat Bulut ile birlikte.

 

Çift bir süre sonra tartışmaya başladı. İddiaya göre; Furkan Çalıkoğlu, Ayşegül Çınar’ın üzerine şarap döküp tehdit etti. Oyuncu tuvalete gitme bahanesiyle masadan kalktı.

Gizlice diğer müşterilerle konuşup “Erkek arkadaşım beni öldürecek lütfen polis çağırın” dedi.

Çınar ve erkek arkadaşı Çalıkoğlu, uyuşturucu suçlamasıyla gözaltına alınmışlardı.

 

Ayşegül Çınar'ın ölümle tehdit ediyor dediği sevgilisi Furkan Çalıkoğlu hakkında bir bilgi yok.

AYŞEGÜL ÇINAR KİMDİR?

Ayşegül Çınar, 1999 yılında Antalya'da dünyaya geldi. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tamamladıktan sonra küçük yaşlarda oyunculuk yapmaya başladı.

Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisiyle dikkatleri üzerine çekti.

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci, Şafak Pekdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu, Kıvanç Kasabalı, Nilgün Türksever, Sinan Eroğlu, İlber Kaboğlu, Ayşegül Çınar ve Tuğçe Koçak'ın yer aldığı Yasak Elma dizisinde Lila karakterine hayat veriyor.

Furkan Çalıkoğlu hakkında medyaya yansıyan çok fazla bilgi şimdilik bulunmuyor. 

BU KEZ POLİSİ YARALAMAKTAN GÜNDEMDELER

Furkan Çalıkoğlu ile Ayşegül Çınar bu kez de adam yaralamak suçlamasıyla gündeme gelmiş durumdalar. İstanbul Beyoğlu'nda kendi aralarında tartışırken araya giren 12 kişiyi bıçakla yaraladığı belirtilen Ayşegül Çınar ve arkadaşı Furkan Çalıkoğlu, polis tarafından gözaltına alındı. 

AYŞEGÜL ÇINAR KİMDİR?
AYŞEGÜL ÇINAR

 

İddiaya göre Ayşegül Çınar, Beyoğlu'nda sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile kavga etti. Olay 00.30 sıralarında Beyoğlu Karaköy'de bulunan bir otelin restoranında meydana geldi.

İddiaya göre, dizi oyuncusu Ayşegül Çınar, otelin restoranında sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile tartıştı. Tartışma üzerine araya restoran çalışanları girdi. Bu sırada 5 restoran çalışanı çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olaya müdahale eden 7 polis memuru da ikili tarafından çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Olayın büyümesi üzerine olay yerine özel harekât ekipleri sevk edildi.

Ayşegül Çınar savcılık ifadesi ardından serbest bırakılırken sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.


 

Yorumlar