Fransız Askısı Estetik Fiyatları ne kadar?

Fransız Askısı Estetik fiyatları 2020 yılında ne kadar, son dönemlerin en tercih edilen yöntemi hakkında merak edilenler.

Google Haberlere Abone ol
Fransız Askısı Estetik Fiyatları ne kadar?

Yüz güzelliğine önem verenler yüzünde kısmi veya tam felç yaşananların son dönemlerde tercih ettiği yüz estetiği yöntemlerinden biri de Fransız Askısı yöntemi olarak bilinen yöntemdir. 

Fransız askısı estetik yönteminin tercih edilmesinin en büyük nedeni ise ameliyatsız bir yöntem olmasıdır. Yüzüne bakım yaptırmak isteyenler veya yüzüneki kısmi felç olan kısımları düzelttirmek isteyenlerin başvurduğu yöntem, ameliyatsız ancak lokal uyuşturma sistemiyle uygulanıyor. 

Fransız askısı ameliyatsız yüz germe tekniklerinden birisidir. Fransa’da geliştirilmiş ve ilk bu ülkede uygulanmaya başlandığı için bu isim ile sıklıkla popülerize olsa da dinamik askı olarak da isimlendirilmektedir.

Bu yüz askılama işleminde dış kısmı silikon iç kısmı polyester olan malzemelerden yapılmış esnek (dinamik) ipler kullanılabildiği gibi kalp damar cerrahisinde sıklıkla kullanılan biyouyumlu PDO iplerin askılama için geliştirilen iki ucu iğne ya da kanül sisteminin olduğu kalın kılçıklı ipliklerde kullanılmaktadır.

Özetle Fransız askısı; Ameliyatsız bir yüz germe – yüz askılama işlemi olan Fransız askılama yöntemi Fransa’da geliştirilen, içi polyester dışı silikon malzemeden yapılmış esnek iplerle cildin gerdirilmesi işlemidir.

Yanak, elmacık kemikleri, boyun, kol, bacak, göğüs ve kalça kısımlarına uygulanan yöntemde işlem görülen bölgelerde uzun süre kalıcılık sağladığı belirtiliyor.

Fransız askılama yaptırmanın avantajları ve yan etkileri

Esnek ipler nedeniyle mimikler etkilenmez, doğal görünür.

Kadın ya da erkek fark etmeden 35 yaşını geçmiş ama 70 yaşını aşmamış olan herkes yaptırabilir.

Bu yöntem yüzde iz bırakmaz ve yara yapmaz çünkü bir ameliyat değildir.

Lokal anestezi yapıldığı için hastanede kalmasına gerek yoktur.

Yüz mimiklerinde değişikliğe neden olmaz.

Askılama yapılan kısımlarda gevşeme hissedildiği anda yeniden işlem tekrarlanabilir.

Askılama tekniği lokal anestezi ile yapıldığı için ağrı hissedilmez.

İşlem sonrasındaki iyileşme hastaya bağlı olarak 2 gün ila 2 haftadır.

Fransız askısında 2 tip estetik ip kullanılır. Bunlar kendinden eriyen dikişler ve kalıcı dikişlerdir. Kendinden eriyen dikişler belirli bir süre sonrası erir. Bunu da isteyen hastalar vardır. Bir diğer kalıcıdır. İkisinin de artı eksi yönleri vardır. Ama hangisine tercih edileceği hasta ile doktor arasında alınan bir karardır. 

Fransız askısı fiyatı, kullanılacak ipin miktarına göre değişir. Bazı hastalarda bir çift yeterli gelir. Bazılarında ise sarkma ve deformite fazla ise, 2 çift hatta 3 çiftte gerekebilir. Böyle bir durumda fiyat doğal olarak artış gösterecektir. 

Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerin internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal olmadığı için birçok merkezin sitesinden fiyat bulmak mümkün değil.

Ancak yaptığımız araştırmalara göre Fransız askısı estetik fiyatları 8.000 TL ile 20.000 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Fiyatlar doktorlara, kliniklere ve yapılacak işlemlere göre değişmektedir.

SEDA SAYAN İLE DAHA DA DUYULAN YÖNTEM

Fransız askısı estetik yöntemi son olarak ünlü sanatçı Seda Sayan'ın yüzünü gerdirmesi, ameliyatsız estetik yöntemiyle daha da güzelleşmek istemesi üzerine gündem oldu. 

Yorumlar

Nuray Sl.Fiyat alabilirmiyim. Yüzgerme.
Hulya Fransız askısı ve fiyat bilgisi alabilirmiyim
Güler şimşek Fiyat almak istiyorum kaşkaldırmakla ilgili fransız askısı hakkında