Fox'un yalan haberi elinde patladı

Fox TV'de haber sunan Fatih Portakal ve ekibi, Mersin Şehir Hastanesi mizanseniyle fena çuvalladı. Kanalın yalanına ortak olan vatandaşın hiçbir tetkik yaptırmadığı ortaya çıktı. O kişi, bin 39 kamera ile izlenen hastanede bir de koltuk değneksiz yürürken yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Fox'un yalan haberi elinde patladı

Mersin Şehir Hastanesi’nin “şehrin dışında olduğu ve büyüklüğü sebebiyle hastaların hastane içi ulaşımda zorlandığı, yürüme zorluğu çeken hastaların sıkıntı çektiğini” öne süren Fox’ta Fatih Portakal ve ekibi, bu iddiasını pekiştirmek için bir de mizansene imza attı. Doku zedelenmesi nedeniyle daha önce hastanede işlem yaptıran bir vatandaş, çekim için hastaneye götürüldü.

KAYIT YAPTIRDI MUAYENE OLMADI

Kemal Alp Köker isimli hasta, acil serviste Fox muhabiriyle birlikte çekim yaptıktan sonra hiçbir muayene işlemi yaptırmadan hastaneden ayrıldı. Haber ise akşam Fatih Portakal tarafından şehir hastanelerini karalama amaçlı servis edildi. Fox’ta yayınlanan haber sonrası inceleme başlatan Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Köker’in hastanede geçirdiği tüm zamanı mercek altına aldı. Köker’in o gün poliklinikten giriş yaptığı, hiç kimseyle görüşmeden 17 dakika boyunca katları dolaşıp hastaneden çıktığı belirtildi. Sonra acil servise geçen Köker’in, burada kayıt yaptırıp Fox muhabirlerini beklediği kaydedildi. Bin 39 kamera ile izlenen hastanede Köker bir de koltuk değnekleri olmadan yürürken kameralara yakalandı.

Fox’n haberinde yer alan Kemal Alp Köker’in, çekimden sonra koltuk değneksiz yürüdüğü gözlendi.

KAYITLARA GEÇTİ

Fox muhabiri Emre İzkübarlas ve kameraman Çağlar Güner’in haberiyle ilgili Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, “İncelenen kamera kayıtları ve kişinin davranışları göz önüne alındığında yaşananların bir mizansen olduğu, hastanemize ve hastanemizde özveri ile görev yapan çalışanlarımızı zan altında bırakmayı amaçlayan bir yaklaşım sergilendiği tespit edilmiştir” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Hasan SERTEL yani şimdi bu adamlar aramızda mı gezecek.?. DOĞRUDAN REJİME YÖNELİK BİR SUÇ.Ben şahsen şikayetçiyim. SAVCILARI GÖREVE DAVET EDİYORUM.
ihsan yalan haber yapmaya milleti ifsat etmeye utanmadınızmı